Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Őrület fészke, Az (1995 - Murder In The Fist) (1DVD) (Kevin Bacon) (Miraxos kiadás) (fotó csak reklám!)

Őrület fészke, Az (1995 - Murder In The Fist) (1DVD) (Kevin Bacon) (Miraxos kiadás) (fotó csak reklám!)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az őrület fészke című remekmű a híres-hírhedt Alcatraz börtöncelláinak bezárásához vezető tárgyalás valós történetét meséli el, fantasztikus szereposztásban.

Az elítélt, Henri Young (Kevin Bacon – Veszélyes vizeken, Titokzatos folyó, JFK - A nyitott dosszié) bűne: 5 dollár eltulajdonítása éhező testvérének megmentésére. A sors, ami rá vár, viszont rosszabb a halálnál: egy sikertelen szökési kísérlet után az Alcatraz egy sötét magánzárkájába kerül, ahol három éven át teljes elszigeteltségben tengődik gyakorlatilag az észvesztés határán. Az eldurvult, önmagából kivetkőzött Henri szabadulása után bosszút áll a szökését meghiúsító besúgón. A gyilkosság ténye egyértelmű.

Egy mindenre elszánt ügyvédnek (Christian Slater – Ronda ügy, A gyóntató, Interjú a vámpírral) azonban más tervei vannak. Henrivel karöltve, az Alcatraz és annak szadista hajlamú felügyelője (Gary Oldman – Batman – A sötét lovag, Az ötödik elem, Harry Potter és a Tűz Serlege) ellen emel vádat.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai, francia börtönfilm / dráma

Kiadás: 1DVD, Caesar Publishing

Főszereplők: Christian Slater, Kevin Bacon, Gary Oldman, Embeth Davidtz, R. Lee Ermey, Stefan Gierasch, William H. Macy, Brad Dourif, Stephen Tobolowsky, Mia Kirshner, Ben Slack, Kyra Sedgwick

Rendező: Marc Rocco

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol, román

Készítés éve: 1995

Hossza: 117 perc

Webáruház készítés