Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mózes (1DVD) (A Biblia sorozat)

Mózes (1DVD) (A Biblia sorozat)

-50%
Termék ára
1 990 Ft
Akció: 1 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Az Ótestamentum ősatyái közül Mózes valószínűleg a legellentmondásosabb személyiség. A nehéz beszédű ifjút a zsidók egyiptominak tekintik, de az egyiptomiak közt is idegennek számít. Mégis őt jelöli ki az Úr, hogy Izrael fiait megszabadítsa az egyiptomi fogság nehéz igájából és elvezesse őket az ígéret földjére. Hatalma talán egyik bibliai ősatyáéhoz sem fogható: utat nyit népe előtt a Vörös-tengeren s a sziklából vizet fakaszt. Ő ad kőbe vésett törvényt a zsidónépének, s e törvények máig a nyugati világ erkölcsi értékeinek alapjául szolgálnak.

Az Oscar-díjas Ben Kingsley (Gandhi, Schindler listája) a maga összetettségében adja vissza Mózes monumentális személyiségét, s színészi munkájában méltó partnerei Geraldine McEwan (Miss Marple) és David Suchet (Poirot), akik testvéreit alakítják. A nagyszabású film további főszerepeiben is világsztárok láthatóak: Frank Langella (Good Night And Good Luck, Superman visszatér, Lolita), Christopher Lee (A halott menyasszony, A gyűrűk ura, Star Wars II: A klónok támadása, Az Álmosvölgy Legendája), Sonia Braga (Alias, A pókasszony csókja), a zenét pedig Ennio Morricone szerezte.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai, olasz, német, spanyol, francia vallásos film

Kiadás: 1DVD, Fantasy Film

Főszereplők: Ben Kingsley, Frank Langella, Christopher Lee, Anna Galiena, Enrico Lo Verso, Maurice Roëves, Anthony Higgins, Philippe Leroy, Philip Stone, Anton Lesser, Anita Zagaria, Dudley Sutton, Federico Pacifici, Urbano Barberini, Paolo Calabresi

Rendező: Roger Young

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1995

Hossza: 180 perc

Webáruház készítés