Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Jézus (1DVD) (A Biblia sorozat)

Jézus (1DVD) (A Biblia sorozat)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Minden idők legismertebb története megelevenedik a filmvásznon. Ebben az ezredfordulón készült, nagyszabású filmben Jeremy Sisto alakítja Isten fiát, Názáreti Jézust, aki egyszerű asztalosból válik szellemi vezetővé, filozófussá és végül mártírrá.

Jézus álmában egy véres csata képei jelennek meg egy olyan világméretű háborúban, melyet Krisztus nevében folytatnak és egy haldokló katona az ő nevét ismételgeti. Vajon mi lehetett ez a rémálom? Kik ezek az emberek, akik az ő nevében harcolnak?

Az Emmy-díjas Roger Young filmjében Jézus nagyon is emberközeli személyiségként jelenik meg. Láthatjuk emberfeletti küzdelmét, melyet a hatalom fantasztikus vízióit elé táró Sátán (Jeroen Krabbé) és a kicsinyes földi hatalmasságok, mint Poncius Pilátus (Gary Oldman) ellen vív, de láthatjuk nagyon is emberi szenvedéseit a keresztfán, majd feltámadását...

A Jézust alakító Jeremy Sisto mellett olyan sztárok szerepelnek, mint Gary Oldman, Armin Mueller-Stahl, Jacqueline Bisset.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai, olasz, német vallásos film

Kiadás: 1DVD, Fantasy Film

Főszereplők: Jeremy Sisto, Debra Messing, Armin Mueller-Stahl, Jacqueline Bisset, Gary Oldman, David OHara, Claudio Amendola, G.W. Bailey, Luca Barbareschi, Luca Zingaretti, Christian Kohlund, Elena Sofia Ricci, Stefania Rocca, Gabriella Pession, Maria Cristina Heller

Rendező: Roger Young

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1999

Hossza: 180 perc

Webáruház készítés