Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ábrahám (1DVD) (A Biblia sorozat)

Ábrahám (1DVD) (A Biblia sorozat)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A nagy világvallások közül három is - a kereszténység, az iszlám és a zsidó vallás - az ősatyák sorában tartja számon Ábrahámot, az első embert, akivel Isten szövetséget kötött, s az egyetlent, aki Isten barátjának nevezhette magát. Ábrahám volt az, aki Kánaán földjére vezette népét, miután a nomád törzs hosszan vándorolt a pusztaságban.

E monumentális filmalkotás Richard Harris (Harry Potter, Nincs bocsánat, Gladiátor) nagyszerű alakításában tárja elénk a pásztorból lett hős életét, akinek hitét az isteni akarat folyamatosan kemény próbatételeknek veti alá. Az Emmy- és Golden Globe-díjas Barbara Hershey (Krisztus utolsó megkísértése, Hannah és nővérei) alakítja a gyönyörű és tiszta, mégis tragikus sorsú Sárát, Izrael törzseinek ősanyját. Joseph Sargent rendezésében egy ősi világ tárul fel előttünk fantasztikus képekben s vele egyistenhiten alapuló kultúránk legmélyebb gyökerei.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai, olasz, német, spanyol, francia vallásos film

Kiadás: 1DVD, Fantasy Film

Főszereplők: Richard Harris, Barbara Hershey, Maximilian Schell, Vittorio Gassman, Carolina Rosi, Andrea Prodan, Gottfried John, Kevin McNally, Simona Ferraro, Tom Radcliffe, Jude Alderson, Evelina Meghnagi, John McEnery, Danny Mertsoy, Giuseppe Peluso

Rendező: Joseph Sargent

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyyar

Készítés éve: 1994

Hossza: 180 perc

Webáruház készítés