Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pokolba taszítva (1DVD) (Sam Raimi)

Pokolba taszítva (1DVD) (Sam Raimi)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Christine Brown szép karrier előtt álló hitelügyintéző, boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush, hogy a házát sújtó jelzálóghitel törlesztésére haladékot kérjen. A csinos, fiatal nőnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét főnöke, Mr. Jacks előtt, és előléptessék?
Christine az utóbbi mellett dönt, és az előtte térdeplő öregasszonyt elküldi, aki bosszúból átokkal sújtja, pokollá változtatva életét.

A Lamia átok lényege, hogy gonosz szellem kezdi kísérteni a lányt, és csak pár napja marad, mielőtt elnyeli a pokol. Mivel szkeptikus barátja egyáltalán nem érti őt, a halálra rémült lány felkeres egy látnokot, hogy megmentse lelkét az örök kárhozattól. A médium mindent bevet, hogy Christine élete visszatérhessen a normál kerékvágásba. Ahogy a gonosz erők közelednek, a lánynak szembesülnie kell az elképzelhetetlennel: milyen messzire képes elmenni, hogy megszabaduljon az átoktól?

Sam Raimi (Pókember, Gonosz halott) az év legjobb horrorfilmjében rá jellemző módon mesterien vegyíti a sokkoló elemeket a humorral.

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai horrorfilm

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, Dileep Rao, David Paymer, Adriana Barraza

Rendező: Sam Raimi

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2009

Hossza: 95 perc

Webáruház készítés