Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Kémjátszma (1DVD) (Budapest Film kiadás) (szinkron)

Kémjátszma (1DVD) (Budapest Film kiadás) (szinkron)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A vietnami háborútól induló és egész a hidegháború végéig húzódó KÉMJÁTSZMA egy megváltás és barátság története, a mester és tanítványa viszonya köré szövődő macska-egér játszma keretében.

A nagyszabású, összetett thriller helyszínek tömkelegét vonultatja fel. 1991-et írunk, és Nathan Muir veterán CIA tisztnek már csak egy napja van hátra a nyugdíjig, amikor megtudja, hogy egykori védence és tanítványa, Tom Bishop, a "Cserkész" komoly bajba került. Egy balul sikerült akció során foglyul esett egy kínai börtönben, és 24 óra múlva kivégzik kémkedés vádjával.

A CIA nemzetközi konfliktustól tartva úgy dönt, nem vállalja a kockázatot, és nem avatkozik közbe. Így Muiron a sor.

Az ügynökséget már egy új generáció irányítja, a régimódi Muir már nem beavatott. Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban kiderítse, mi a helyzet Bishoppal, túl kell járnia a szervezet eszén, melynek oly sok éven át szolgálatában állt.

Muir saját kezűleg választotta ki Bishopot a szakmára - még akkoriban, mikor a fíú Vietnamban volt mesterlövész -, és mindenre ő tanította meg, amit csak tud. Ám összekülönböztek, és útjaik már régen elváltak.

Muirnak most az idővel versenyt futva úgy kell információkat szereznie egykori védence kétségbeejtő helyzetéről, hogy közben elaltatja felettesei éberségét visszaemlékezéseivel, melyekben fény derül az újonc Bishop kiképzésének titkaira, és felbukkan az a nő, aki veszélybe sodorta akciójukat - és barátságukat is.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akciófilm

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane, Larry Bryggman

Rendező: Tony Scott

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2001

Hossza: 121 perc

Webáruház készítés