Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nagy Lebowski, A (1DVD)

Nagy Lebowski, A (1DVD)

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Jeff Lebowski maga a velünk élő történelem. Ugyan már 1991-et írunk, de ő megmaradt ugyanannak a hippinek, aki a hatvanas években volt - talán egy kicsit pocakosabb, talán egy kicsit lassabb, de cseppet sem ambíciózusabb, mint három évtizeddel korábbi önnmaga. Nincs munkája, de nem is nagyon keres. Nincs igénye a luxusra, csak a mindennapi folyékony kenyeret adja meg az Úr, no és a kihagyhatatlan tekepartit, és Jeffnek más nem is kell a boldogsághoz.

Főleg arra a két kredenc-méretű goromba fickóra nincs szüksége, akik egy napon se szó, se beszéd besétálnak elegánsnak éppen nem mondható garzonjába, orrba verik, és levizelik kedvenc - és egyetlen - szőnyegét. Mint kiderül, adósságot jöttek behajtani - méghozzá egymillió dollárnyit!

Jeff hamarosan rájön, hogy a mogorva figurák valószínűleg összetévetsztették őt egy másik, igencsak gazdag Jeff Lebowskival. Felkerekedik hát, hogy elbeszélgessen névrokonával és megpróbáljon némi kártérítést szerezni bepiszkított szőnyege miatt, de jobban belekeveredik az ügybe, mint azt szeretné...

A Fargo alkotói, a Coen testvérek ezúttal is eredeti hangvételű, nagyszerű humorú filmet alkottak!

A termék tulajdonságai

Bontott , szép állapotú példány 

Színes, amerikai vígjáték

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, Peter Stormare

Rendező: Joel Coen

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 1998

Hossza: 112 perc

Webáruház készítés