Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Királynő, A (2006) (1DVD) (Helen Mirren) (Oscar-díj)

Királynő, A (2006) (1DVD) (Helen Mirren) (Oscar-díj)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Kevés olyan személyiség van a modernkori történelemben, akinek a halála nemcsak egy nemzetet, hanem az egész világot megrendített. Diana, angol hercegnő élete a tündérmese és a rémdráma keveréke, egy életút, melyet a csillogás és a botrány éppúgy jellemzett, mint a mély humánum és karitatív szolgálat, de legfőképpen az emberek szeretete.

A közvélemény tudni vélte, hogy Diana az angol királyi ház szemében mindig is szálka volt, és az emberek ezt igazolva is érezték, látva, hogyan viselkedett a királyi ház a halálát követően. II. Erzsébet a királyi család többi tagjával együtt Balmoral-i kastélyában maradt, míg Londonban egyre csak gyűlt a világ minden tájáról érkező gyászoló tömeg. A frissen választott miniszterelnök, Tony Blair népszerűsége az egekbe szökött a televíziókban közvetített megindító gyászbeszéde után. Anglia értetlenül állt királynője hallgatása előtt, soha nem látott érzelmi kitörések ítélték el a protokollhoz ragaszkodó királyi családot.

A királynő című film mögött fantasztikus stáb áll. A rendező, Stephen Frears számos Oscar-jelölt alkotással dicsekedhet, úgy mint a Veszedelmes viszonyok, a Svindlerek és a Gyönyörű mocsokságok.

A film főszereplője, a II. Erzsébet angol királynőt alakító Helen Mirren a világ legnagyobb elismerést jelentő filmes díjait nyerte el alakításáért, a Golden Globe-ot és az Oscar-díjat is (amire az elmúlt években már kétszer is felterjesztették lenyűgöző alakításaiért). Nemcsak a nézők, hanem a kritikusok is állva tapsolnak teljesítménye előtt.

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, angol, francia, olasz történelmi / dráma

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell, Helen McCrory, Alex Jennings, Roger Allam

Rendező: Stephen Frears

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2006

Hossza: 98 perc

Webáruház készítés