Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Galaxis útikalauz stopposoknak (1981) (2DVD) (minisorozat) (BBC)

Galaxis útikalauz stopposoknak (1981) (2DVD) (minisorozat) (BBC)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Galaxis útikalauz stopposoknak már megjelenésekor kultusszá vált és méltán az egyik legnépszerűbb BBC sorozat. Először rádiós műsorként jelent meg a Douglas Adams novelláiból adaptált történet, amely később tévéműsorként is világmindenséggel mérhető sikereket ért el.

A Galaxis útikalauz stopposoknak mindenki számára nélkülözhetetlen kiadvány, ha arra támadna kedve, hogy a világegyetemben utazzon.

Arthur Dent földlakó is rájön, milyen hasznos ez a könyv, miután bolygóját váratlanul kitörlik a Naprendszerből, hogy helyet biztosítsanak egy most épülő hiperűr-sztrádának. Ő azonban szerencsésen megússza a Föld bolygó pusztulását, mivel barátja, Ford Perfect, a szerencsétlenség előtt pár perccel épp arra jár, és ráveszi Arthur-t, hogy együtt stoppoljanak ki a veszélyes területről.

Egyébként Perfect nem más, mint az Útikalauz javított kiadásán dolgozó űrlény; s mivel nincs hová mennie, Arthur vele tart, hogy bejárják az univerzumot. Természetesen az utazás különös kalandokkal jár együtt, Arthur megtudja mire hasznos a fülébe befészkelt Bábel-hal, hogyan hangzik egy vogon vers - melyet az Útikalauz szerint semmilyen körülmények között sem szabad meghallgatni - stoppol lopott űrhajókra, melyet valószínűtlen sofőrök vezetnek és meglátogatja a legendás vendéglőt is a világ végén, ahol önmagát ajánlja a napi főfogás és a padlón megjelenő látványosság nem más, mint maga a világvége.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, angol sci-fi / vígjáték

Kiadás: 2DVD, Budapest Film

Főszereplők: Peter Jones, Simon Jones, David Dixon, Sandra Dickinson, Gil Morris

Rendező: Alan J.W. Bell

Hangok: magyar 2.0 mono; angol 2.0 mono

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1981

Hossza: 6 x 30 perc

Webáruház készítés