Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Belleville randevú - Francia rémes (1DVD)

Belleville randevú - Francia rémes (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Champion mélabús vézna kisfiú, akit nagymamája, Madame Souza nevel. Kedvetlen gyermekkorában egyetlen társa Bruno, a nem túl szép, sőt ronda és mafla kutya. Mikor a mókás Souza mama felismeri, hogy a fiúcskát kizárólag a biciklik érdeklik, megajándékozza őt eggyel.

A kezdeti örömöt hamar szigorú szellemű edzőgyakorlatok váltják fel - a bicegő idős hölgy esernyővel a kezében, síppal a szájában dirigál.

Az évek múlásával Champion a biciklizés nagymesterévé válik, olyannyira, hogy egy napon elindul a híres Tour de France-on. A verseny alatt azonban két, feketébe öltözött, titokzatos férfi elrabolja őt. Nincs mit tenni, Madame Souza és hűséges kutyája, Bruno Champion keresésére indulnak.

A nyomok az óceánhoz vezetnek, így hát vízibiciklivel könnyedén átszelik azt. A túlparton egy nagyvárosban találják magukat, melynek neve Belleville. Itt találkoznak a Belleville-i zenészhölgyek triójával, az 1930-as évekbeli Music Hall hajdani különc sztárjaival, akik különleges, elsősorban - sőt, mindig - békából készült eledeleken élnek, s a porszívótól, biciklikeréktől és hűtőszekrénytől kezdve szinte mindent képesek hangszerként megszólaltatni. A három hölgy elhatározza, hogy segítő kezet nyújt Madam Souzának és Brunónak a francia maffia ellen folytatott ádáz küzdelmükben.

Az öt éven át rajzolt, elsősorban felnőttek számára készített egészestés rajzfilm finom képi világa, öniróniával spékelt mélabús humora, és jazz-es zenei hangulata igazi ínyenceknek való csemegévé teszi a Belleville randevút, amely 2004-ben 2 Oscar-jelölést is kapott: a Legjobb Animációs Film és a Legjobb Film Betétdal kategóriában.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, francia, belga rajzfilm / animációs

Kiadás: 1DVD, SPI

Főszereplők: -

Rendező: Sylvain Chomet

Hangok: magyar 5.1; francia 5.1

Feliratok: magyar, francia

Készítés éve: 2003

Hossza: 77 perc

Webáruház készítés