Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Lagzi-randi (1DVD)

Lagzi-randi (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Kat (Debra Messing - Derült égből Polly) elkényeztetett féltestvére, Amy (Amy Adams - Kapj el, ha tudsz!) esküvőjére készül a szörnyen rendellenesen működő család. A nagyszabású londoni rendezvényen a násznagy Kat rendkívül jóképű ex-barátja, Jeffrey (Jeremy Sheffield) lesz. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp nem egyedül, szingliként pörgetné napjait New Yorkban, ahol él. Így viszont a helyzet több mint kínos: egyenesen kétségbeejtő!

Kat azt teszi hát, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében – keres egy profit és felbérli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebből kell kicsengetnie?

Szerencsére tökéletes érzékkel választ a kínálatból, és a sima modorú, szívdöglesztő Nick Mercer (Dermot Mulroney - Álljon meg a nászmenet) mellett dönt, aki New York egyik jól ismert és keresett profi kísérő-pasija. Mihelyt Angliában vannak, a fantasztikus éleslátással megáldott, karizmatikus Nick – részben színész/részben pszichiáter/részben bonviván – segít Katnek a félnótás családja és Jeffrey által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyőzni arról, hogy ő és Kat, szóval ők valóban egymásnak vannak teremtve!

Ahogy Nick elbűvöli Kat szüleit, Amy-t, Amy vőlegényét, Edward-ot (Jack Davenport), valamint 100 km-es körzetben minden nőt, aki él és mozog, Kat is olyan dolgokat kezd érezni, amilyeneket még soha korábban…

A Négy esküvő és egy temetés, az Álljon meg a nászmenet! és a Bazi nagy görög lagzi hagyományát követve a Lagzi-randi kedves, mulatságos, megható és végletesen romantikus képet fest szerelemről, házasságról.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai romantikus / vígjáték

Kiadás: 1DVD, SPI

Főszereplők: Debra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams, Peter Egan, Holland Taylor

Rendező: Clare Kilner

Hangok: magyar 5.1; magyar 2.0; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 2005

Hossza: 85 perc

Webáruház készítés