Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Hölgyválasz (1DVD)

Hölgyválasz (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

John Clark (Richard Gere) chicagói ügyvéd. Jól tudja, hogy élete csaknem tökéletes. Szereti gyönyörű feleségét (Susan Sarandon), felnevelt két csodálatos gyereket és karrier dolgában sem panaszkodhat. És mégis… hétköznapjai egyhangúan telnek, az ingázás idegölő és a család általában túl elfoglalt ahhoz, hogy valójában együtt legyenek. John ezért néha eltűnődik, hogy vajon tényleg csak ennyi lenne-e az élet.

Aztán hirtelen valami megváltozik. Az egész úgy kezdődik, hogy John hazafelé utazván a vonatablakon át egy fiatal tánctanárra (Jennifer Lopez) lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi’s Stúdióból visszabámul a férfira. Ez a pillantás szinte kísérti a férfit, és John estéről-estére már keresi ezt a pillantást. Végül egyszer leszáll a vonatról, és beiratkozik a társastánc tanfolyam kezdő csoportjába, anélkül, hogy ezt egy léleknek is elárulná.


John hirtelen egy teljesen új világban találja magát – a mozgás, a zene és a szenvedély világában. Ahogy ez a komoly ember szinte szó szerint könnyű léptűvé válik a táncban, egész élete, és a házassága is megváltozik.

A termék tulajdonságai

Bontott,  szép állapotú példány

Színes, amerikai romantikus / vígjáték

Kiadás: 1DVD, SPI

Főszereplők: Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Stanley Tucci

Rendező: Peter Chelsom

Hangok: magyar 5.1; magyar 2.0; angol 5.1; német 5.1; spanyol 5.1

Feliratok: magyar, angol, spanyol, német

Készítés éve: 2004

Hossza: 102 perc

Webáruház készítés