Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Men In Black 1-2. - Sötét zsaruk 1-2. (3DVD - deluxe edition digipack)

Men In Black 1-2. - Sötét zsaruk 1-2. (3DVD - deluxe edition digipack)

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Men In Black 1. - Sötét zsaruk 1.:

- Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap! - ezeket a sokat sejtető szavakat K ügynök mondja a titkos szervezet újoncának, a polgári nevétől és személyazonosságától megfosztott J-nek.

Bizony, már régóta nem kérdéses, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de az bizonyára sokak számára meglepő, hogy az Idegenek évtizedek óta köztünk élnek és sokan közülük nem is bujkálnak a nyilvánosság elől.

Tudták például, hogy Sylvester Stallone is földönkívüli? Vele persze nincs semmi baj, elég jól beilleszkedett, de vannak renitens űrlények is, akik csak bajt kevernek.

Az ő megregulázásukra - no és az egész gigantikus összeesküvés titokban tartására - jött létre az a titkos szervezet, amelynek K és J ügynök is a tagja. Felkutatják és - ha kell - likvidálják az emberiséget veszélyeztető egyedeket, és nem feledkeznek el arról sem, hogy megfelelően töröljék az esetleges emberi szemtanúk emlékezetét. Hát ezért vagyunk még sokan, akik eddig semmit sem tudtak a köztünk élő idegenekről!

Men In Black 2. - Sötét zsaruk 2.:

Figyelem, idegenek a Földön! Tommy Lee Jones és Will Smith a két feketeöltönyös ügynök visszatér, hogy megmentse a Földet az újabb csillagközi katasztrófától.

Legutóbbi bevetésük óta K ügynök a posta alkalmazottjaként éli neutralizált életét, míg J ügynök folytatja munkáját az egyetlen földönkívülieket felügyelő központban.

Jay felfedezi a vonzó fehérnemű álmodell, Serleena ördögi cselszövését, és miután sikerül egykori társát visszacsábítania, együtt küzdenek az idegen söpredék ellen.

K ügynök, a hajdani sötét zsaru, ugyanis az egyetlen ember, aki tudja mi fán terem zarthai fény , és hogy miben sántikál elbűvölő lábaival Serleena. A két mindenre elszánt ügynök ezúttal több segítő- (vagyis inkább hátráltató) társsal is meg van áldva.

Bevetésre kerül Frank, az ügynöknek kissé kutyaütő feketeruhás eb, és újra itt vannak az élvhajhász kukacok - nőre éhesen!

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai sci-fi / akciófilm

Kiadás: 3DVD, Columbia / Tristar Home Video

Főszereplők: Will Smith, Tommy Lee Jones, Lara Flynn Boyle, Tony Shalhoub, Johnny Knoxville, Rip Torn, Rosario Dawson, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio

Rendező: Barry Sonnenfeld

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; orosz 5.1 (MIB 1) / magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; orosz 5.1 (MIB 2)

Feliratok: magyar, angol, francia, norvég... (MIB 1) / magyar, angol, arab... (MIB 2)

Készítés éve: 1998 (MIB 1) / 2002 (MIB 2)

Hossza: 94 perc (MIB 1) / 85 perc (MIB 2)

Webáruház készítés