Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Men In Black 1. - Sötét zsaruk 1. (2DVD) (extra változat) (Warner Home Video kiadás)

Men In Black 1. - Sötét zsaruk 1. (2DVD) (extra változat) (Warner Home Video kiadás)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap! - ezeket a sokat sejtető szavakat K ügynök mondja a titkos szervezet újoncának, a polgári nevétől és személyazonosságától megfosztott J-nek.

Bizony, már régóta nem kérdéses, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de az bizonyára sokak számára meglepő, hogy az Idegenek évtizedek óta köztünk élnek és sokan közülük nem is bujkálnak a nyilvánosság elől.

Tudták például, hogy Sylvester Stallone is földönkívüli? Vele persze nincs semmi baj, elég jól beilleszkedett, de vannak renitens űrlények is, akik csak bajt kevernek.

Az ő megregulázásukra - no és az egész gigantikus összeesküvés titokban tartására - jött létre az a titkos szervezet, amelynek K és J ügynök is a tagja. Felkutatják és - ha kell - likvidálják az emberiséget veszélyeztető egyedeket, és nem feledkeznek el arról sem, hogy megfelelően töröljék az esetleges emberi szemtanúk emlékezetét. Hát ezért vagyunk még sokan, akik eddig semmit sem tudtak a köztünk élő idegenekről!

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai sci-fi / vígjáték

Kiadás: 2DVD, Warner Home Video

Főszereplők: Will Smith, Tommy Lee Jones, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio

Rendező: Barry Sonnenfeld

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; orosz 5.1

Feliratok: magyar, angol, francia, norvég...

Készítés éve: 1998

Hossza: 94 perc

Webáruház készítés