Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Hideg csontok (1DVD)

Hideg csontok (1DVD)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt, a fiatal amerikai nővért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten.

Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban: a gyerekeket valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja rettegésben. Valami, vagy valaki - telve fájdalommal és gyűlölettel. A gyerekek csak „géplányként” emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelőtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták.

A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket… Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház személyzetével is, akik nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná…

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai misztikus / horrorfilm

Kiadás: 1DVD, Best Hollywood

Főszereplők: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Elena Anaya, Gemma Jones

Rendező: Jaume Balagueró

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2005

Hossza: 100 perc

Webáruház készítés