Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


40-es évek klasszikusai (gyűjtemény)/ A Sierra Madre kincse / Mildred Pierce / Hosszú álom / Philadelphiai történet (4 DVD) (feliratos)

40-es évek klasszikusai  (gyűjtemény)/ A Sierra Madre kincse / Mildred Pierce / Hosszú álom / Philadelphiai történet (4 DVD) (feliratos)

Termék ára
5 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről
A Sierra Madre kincse / Mildred Pierce / Hosszú álom / Philadelphiai történet - Classics Boxset (2015)

A Sierra Madre kincse
A hegyek gyomrában arany, az aranyásók szívében pedig mérhetetlen kapzsiság rejtőzik. Miután a két szerencsevadász (Humphrey Bogart, Tim Holt) és az elszegényedett bányaszakértő (Walter Huston) aranyat talál a hegyekben, a mohóság és a félelem veszi át az uralmat. Bogart szeretni való figurája a szemünk előtt változik át fösvény szörnyeteggé.

Mildred Pierce
Amire Veda csak vágyik, azt az anyja – Mildred Pierce – előteremti, még ha ennek az is az ára, hogy Mildrednek véget kell vetnie középosztálybéli házasságának, fel kell küzdenie magát a férfiak által uralt világ csúcsára, és hozzá kell mennie egy tehetős férfihez, akit egyáltalán nem szeret. „Bármire hajlandó lennék érte” – mondja Mildred, mikor a lánya iránt érzett szeretetéről kérdezik. Talán még a gyilkosságra is? James M. Cain (A postás mindig kétszer csenget, Gyilkos vagyok) regényéből készült ez a stílusos krimi, amely a film noirok legjobb hagyományaira építkezik, csak egy nő szemszögéből nézve. Joan Crawford Mildredje két év lejtmenet után végre váltást hozott a színésznő életében, és még a legjobb színésznőnek járó Oscar®-díjat is leszállította neki. Mikor az ember már azt hinné, hogy megfejtette ezt az öt Oscar®-díjra – köztük a legjobb film díjára – jelölt mesterművet, jön csak a sokkoló fordulat!

Hosszú álom
Philip Marlowe magánnyomozó azon mesterkedik, hogy kiderítse, kik zsarolják Sternwood ezredes lányait. Vivian és Carmen nem földre szállt angyalok, de arra nem számít Marlowe, hogy gyanúsítottjai sorra fűbe harapnak. Egyik gyilkosság követi a másikat, a hullák sokasodnak. Marlowe és Vivian közt szerelem szövődik, az ügy, sőt most már ügyek pedig egyre szövevényesebbek.

Philadelphiai történet
Tracy Lord, a felső tízezer botrányhőse, akinek félresikerült házassága körül még el sem csendesült a bulvársajtó, de ő már újabb menyegzőre készül. Dexter Haven, a bosszúra szomjas ex-férj zugfirkászok segítségével szeretné lejáratni a jövendőbeli arát, ám arra nem gondolt, hogy legfőbb csatlósa, Mike Connor (James Stewart Oscar®-díjas alakításában) beleszeret Tracybe…

A termék tulajdonságai
Új, fóliás példány

Fekete-fehér, amerikai krimi gyűjtmény

Forgalmazza:provideo

Főszereplők:Humphrey Bogart, Lauren Bacall, Martha Vickers, James Stewart, Cary Grant, Jack Carson, Eve Arden, Bruce Bennett, Katharine Hepburn, Walter Huston, Tim Holt, Joan Crawford, Rudy Youngblood, Dalia Hernández, Jonathan Brewer, Morris Birdyellowhead, Amilcar

Rendező:Mel Gibson, George Cukor, Michael Curtiz, John Huston, Howard Hawks

Hangok: angol, német...

Feliratok: magyar, angol...

Készítés éve: 1948

Hossza: 455 perc
Webáruház készítés