Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Barry Lyndon (1DVD) (Stanley Kubrick) (Oscar-díj)

Barry Lyndon (1DVD) (Stanley Kubrick) (Oscar-díj)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Hogyan kerülhet egy kilátástalan helyzetű, jövő nélküli ír fiatalember a 18. századi angol nemesség soraiba? Barry Lyndon válasza egyszerű: ahogy csak tud!

Barry epekedő udvarló, párbajhős, szélhámos, vagabund, katona a hétéves háborúban, kém, hamiskártyás, és Kubrick William Makepeace Thackeray regénye nyomán készült pazar filmjében végigkövethetjük, hogyan kapaszkodik szerepeit váltva egyre feljebb, hogyan szerzi meg, amire leginkább vágyik: a kiváltságokat és a vagyont.

Kubrick elbájoló, ugyanakkor szatirikus filmjéhez - amely 4 Oscar®-díjat nyert - a kor festőinek műveiből merített ihletet. A forgatáskor mindent megtettek, hogy a jelmezek és a díszletek a lehető leghitelesebbek legyenek, és speciális lencséket fejlesztettek ki, hogy mind a belső, mind a külső jeleneteket természetes fényben - akár gyertyafényben - vehessék fel. Az eredményről csak a legnagyobb elismeréssel szólhatunk: a Barry Lyndon olyan színpompával varázsol a vászonra és a képernyőre egy történelmi korszakot, mint egyetlen film sem előtte vagy azóta.

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai történelmi / kalandfilm

Kiadás: 1DVD, Pro Video

Főszereplők: Ryan O'Neal, Patrick Magee, Marisa Berenson, Hardy Kruger, Gay Hamilton

Rendező: Stanley Kubrick

Hangok: angol 5.1; spanyol 5.1

Feliratok: magyar, angol, spanyol, portugál, héber...

Készítés éve: 1975

Hossza: 178 perc

Webáruház készítés