Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Összeomlás (1DVD)

Összeomlás (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Bizonyos helyzetekben mindenki érezte már, hogy betelt a pohár. Filmünk hősét éppen Los Angeles belvárosa felé hajtva kapja el ez az érzés, amikor a belvárosba vezető úton, az egyik legforróbb nyári délelőtt kilátástalannak tűnő forgalmi dugóba kerül.

Egy ideig eszelős tekintettel figyeli a feje körül keringő legyet, aztán gondol egyet, kiszáll az autójából és elindul hazafelé.

Határozottan, nyílegyenesen tart célja felé, miközben leszámol mindennel, ami az útját állja, vagy ami valaha idegesítette a hétköznapok során: baseballütővel miszlikbe aprít egy vegyeskereskedést, mivel szemtelenül magas árat kér a tulaj egy doboz kóláért, aktatáskájával ver félholtra két útonállót, akik a pénzére pályáztak, majd a tőlük elvett fegyverrel fenyegeti meg egy gyorsétkezde kiszolgálóját, amiért egy fonnyadt hamburgert kapott, és aknavetővel vet véget a forgalmi dugót okozó építkezésnek.

A tisztességes, öltönyös polgár élete óráról órára omlik össze. Délutánra már ő az egyes számú közellenség, és a rendőrség teljes állománya őt keresi. Különösen egy rendőrtiszt érdeklődik a szokatlan eset után, aki éppen nyugdíjazás előtt áll, és szinte presztízskérdésnek tartja, hogy sikerrel oldja meg a feladatot...

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai thriller

Kiadás: 1DVD, Pro Video

Főszereplők: Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Rachel Ticotin

Rendező: Joel Schumacher

Hangok: magyar 2.S; angol 2.0

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 1993

Hossza: 108 perc

Webáruház készítés