Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tánckar (1DVD) (Michael Douglas) (Mirax kiadás)

Tánckar (1DVD) (Michael Douglas) (Mirax kiadás)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A híd túl messze van, a Chaplin és a Gandhi Oscar-díjas rendezője, Sir Richard Attenborough a Tánckarral a musical műfajban is bizonyította páratlan tehetségét!

A Tánckar az azonos című Tony- és Pulitzer-díjas színdarab alapján készült musical filmfeldolgozása a mindennapok kíméletlen, kegyetlen harcának, a boldogulás háborújának látványos szinonímája.

Tehetséges, fiatal, szorgalmas táncosok hosszú évek kemény munkájával a hátuk mögött arra várnak, hogy egyszer a színpadon is kamatoztathassák tudásukat. Egy Broadway show tánckarában fellépni – ez az első lépés a hírnév felé vezető úton, ezt az első lépést azonban csak néhány szerencsés teheti meg. Több százan jelentkeznek a felhívásra, de a színházi nézőtér homályában ülő kíméletlen rendező csak a legjobb tizenhatnak ad esélyt arra, hogy egy utolsó, mindent eldöntő szűrőn bizonyítsák rátermettségüket. Senkit nem érdekel a magánéleti problémájuk, senkit nem érdekel a sérülésük, a bánatuk, a fáradtságuk. Ha csillogni akarnak a színpadon, előtte meg kell járniuk a poklot…

A termék tulajdonságai

Bontott,minimálisan használt példány

Színes, amerikai zenés / musical

Kiadás: 1DVD, Mirax

Főszereplők: Michael Douglas, Terrence Mann, Alyson Reed, Vicki Frederick, Cameron English

Rendező: Richard Attenborough

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1985

Hossza: 113 perc

Webáruház készítés