Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Egri csillagok (1DVD) (Gárdonyi Géza - Várkonyi Zoltán) (Mokép kiadás) (angol felirat) (használt példány / színes, fénymásolt borító)

Egri csillagok (1DVD) (Gárdonyi Géza - Várkonyi Zoltán) (Mokép kiadás) (angol felirat) (használt példány / színes, fénymásolt borító)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A romantikus, monumentális történelmi film Bornemissza Gergely és Cecey Éva életén és szerelmén át jeleníti meg a török hódoltság korabeli állandó portyázásokat, a hősi harcot, melyet az egri várvédők
vívnak Dobó István kapitány vezetésével a százszoros túlerővel szemben.

Dobó Gergelyt már hétéves korában vitézzé avatja, mikor Vicával és hadizsákmánnyal szökik meg a félszemű Jumurdzsák fogságából. Harminc év múlva ő lesz Dobó jobbkeze, a vár esze Eger védelmében.

A nagy véráldozattal kivívott győzelemhez Gergely tűzokádó találmányai is nagymértékben hozzájárulnak. A fegyverek, a férfiak harca mellett feleségének, Cecey Évának is meg kell küzdenie a törökkel, hogy elrabolt gyermekét Jumurdzsáktól visszaszerezze.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány 

Színes, magyar történelmi film

Kiadás: 1DVD, Mokép

Főszereplők: Sinkovits Imre, Bárdi György, Agárdi Gábor, Venczel Vera, Kovács István, Bitskey Tibor, Ruttkai Éva, Gobbi Hilda, Benkő Péter, Pécsi Ildikó

Rendező: Várkonyi Zoltán

Hangok: magyar 2.0; magyar 2.S

Feliratok: angol

Készítés éve: 1968

Hossza: 145 perc

Webáruház készítés