Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Láncreakció (1DVD) (szinkron)

Láncreakció (1DVD) (szinkron)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A chicagói egyetem kísérleti laboratóriumában egy új, kiapadhatatlan energiaforrás nyomára jutottak. Eddie Kasalivich a fiatal technikus és munkatársa, Lily Sinclair a saját bőrén tapasztalja a találmány robbanásszerű hatását: a kísérletet vezető tudós merénylet áldozatául esik, és a laboratórium a levegőbe repül.

Ki áll a titokzatos események hátterében? Ki nem akarja, hogy a fantasztikus felfedezés nyilvánosságra kerüljön? És ki az, aki céljai érdekében ölni is hajlandó?

Őrült hajsza veszi kezdetét: a két kutatónak menekülnie kell, hiszen valószínűleg ők lennének a következő áldozatok. Ha életben akarnak maradni, meg kell találniuk a választ e kérdésekre, miközben fel kell venniük a harcot a gyilkossal - és az FBI embereivel, akik őket vádolják a gyilkossággal...

A film rendezője, Andrew Davis egyike Hollywood legkeresettebb akciófilm-rendezőinek, mióta 1993-ban elkészítette Harrison Ford főszereplésével "A szökevény" című sikerfilmet. Szintén ő rendezte az "Úszó erőd"-öt, amelyben Steven Seagal játszotta a főszerepet.

Keanu Reeves (Mátrix, Féktelenül) partnernőjét a magyar származású Rachel Weisz alakítja, akit olyan filmekben láthattunk, mint A múmia, vagy Szabó István remekműve, A napfény íze!

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akciófilm

Kiadás: 1DVD, Intercom

Főszereplők: Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz, Fred Ward

Rendező: Andrew Davis

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1; orosz 5.1; lengyel 5.1

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, orosz...

Készítés éve: 1996

Hossza: 102 perc

Webáruház készítés