Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Amerikai taxi / Szép még lehetsz (2DVD)

Amerikai taxi / Szép még lehetsz (2DVD)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Amerikai taxi:

Egy film sikerének biztos jele: a folytatás. Ami még ennél is biztosabb jel, az a feldolgozás! A Luc Besson nevével fémjelzett francia akció-vígjáték trilógia hazánkban az elmúlt évek alatt rengeteg rajongót szerzett, és az európai sikerre hamar felfigyelt Hollywood is. Most itt a Taxi még pörgősebb, még harsányabb, még tempósabb amerikai változata, az Amerikai Taxi!

Belle Williams a sebesség megszállottja. Felspécizett járgányával New York utcáin tép, és a város leggyorsabb taxija címet sikerül kivívnia. De a taxizás Belle számára csak afféle rákészülés: hősünk autóversenyző szeretne lenni, és abban is a legjobb. Jó úton halad, amíg le nem téríti arról a kiöregedő zsaru, Andy Washburn, akinek álcázási technikáját csak autóvezetői tehetsége múlja alul.

Washburn, akit műszaki járatlansága a kerületi rendőrőrsre száműz, egy brazil bombázókból álló bankrabló banda sarkában liheg, akiket Vanessa, a hideg, számító szépség vezet. A lányok elcsípéséhez a jogsi nélküli Washburn ráveszi Belle-t, hogy legyen a sofőrje. Belle-nek most már hivatalos felhatalmazása van rá, hogy bármilyen sebességgel, bármilyen szabályra fittyet hányva vezessen. A kocsi nélküli zsaru és a sebességmániás taxis - New York leglehetetlenebb párosa - veszett macska-egér hajszába kezd a bankrablókkal.

Szép még lehetsz:

Míg a férfiak Birkanyírás során panaszolhattak el mindent, ami a lelküket nyomta, addig a gyengébbik nemnek ott van a csodálatos Beauty Shop, melynek akaratos tulajdonosa, Gina senkitől sem irigyli szolgáltatásait.

Csinos kis üzletében megfordul hát mindenféle népség, konzervatív fehérnéptől kezdve szókimondó feketékig, s miközben új frizurát szereznek, gondtalanul trécselhetnek gondjaikról.

A Birkanyírás sikerén felbuzdulva forgatták le a film „női” változatát, melyben olyan sztárok működtek közre, mint Alicia Silverstone, Alfre Woodard, Djimon Hounsou vagy Kevin Bacon egy rivális fodrászüzlet tulajdonosa szerepében.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akció / vígjáték

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Andie MacDowell, Kevin Bacon, Alicia Silverstone, Queen Latifah, Djimon Hounsou, Mena Suvari, Jennifer Esposito, Alfre Woodard, Jimmy Fallon, Giselle Bündchen, Henry Simmons

Rendező: Tim Story, Bille Woodruff

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; lengyel 2.0 (AT) / magyar 2.0; angol 5.1; lengyel 2.0 (SZML)

Feliratok: magyar, angol, dán... (AT) / magyar, angol halláskárosultaknak, portugál... (SZML)

Készítés éve: 2004 (AT) / 2005 (SZML)

Hossza: 93 perc (AT) / 101 perc (SZML)

Webáruház készítés