Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Alias 1. évad (6DVD box)

Alias 1. évad (6DVD box)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről

Sydney Bristow átlagos fiatal lánynak tűnik, aki unalmas irodai munkát végez egy bankban, miközben főiskolai tanulmányait végzi. A látszat azonban – mint oly sokszor – most is csal. Sydney munkahelye ugyanis csak álca: a lány valójában profi ügynök, aki a CIA egyik szigorúan titkos alosztályának, az SD-6-nak dolgozik, és napról napra a világ különböző pontjain teszi kockára életét a hazájáért.

Miután Sydney felfedi titkát vőlegényének, Danny-nek, a férfit meggyilkolják. A lány ekkor döbben rá, hogy őt is megtévesztették: az SD-6 valójában nem a CIA része, hanem az Egyesült Államok ellen tevékenykedő titkos szervezet. Amikor a CIA-hoz fordul segítségért, az ügynökség arra kéri Sydney-t, hogy bosszúvágya és csalódottsága ellenére térjen vissza az SD-6-hoz, és mostantól kettős ügynökként segítse feltérképezni és megsemmisíteni a titkos szervezetet.

A helyzetet bonyolítja, hogy Sydney apja – akivel a lány régóta nincs jó viszonyban – szintén az SD-6-nak dolgozik... és szintén a CIA beépített kettős ügynöke...

Elképesztő akciók, hihetetlen küldetések, árulás, kettős-játékok, cselszövés, és a TV-történelem talán legnagyobb csavarjai – ezek jellemzik J.J. Abrams híres kém-sorozatát! A sorozat alkotója az Alias sikerét követően alkotta meg az ugyancsak rendkívül eredeti és meglepetésekkel teli új siker-szériáját, a Lost-ot!

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai sorozat

Kiadás: 6DVD box, Intercom

Főszereplők: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Michael Vartan, Victor Garber, Kevin Weisman, Merrin Dungey, Carl Lumbly

Rendező: J.J. Abrams, Ken Olin, Mikael Salomon, Harry Winer, Daniel Attias, Jack Bender, Perry Lang, Davis Guggenheim, Carl Zisk, Thomas J. Wrigh

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1; lengyel 2.0; orosz 2.0

Feliratok: magyar, angol, lengyel...

Készítés éve: 2001

Hossza: 1004 perc

Webáruház készítés