Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mennyei királyság / Nagy Sándor, a hódító (2DVD)

Mennyei királyság / Nagy Sándor, a hódító (2DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Mennyei királyság:

A Gladiátor rendezője ismét látványos történelmi eposzt forgatott: világsztárok, monumentális akció, felemelő zene és felejthetetlen történet – ez a Mennyei királyság!

A XII. század a keresztes hadjáratok fénykorát jelöli. Az egyházi köntösbe bújtatott kizsákmányoló és hódító csaták céljukat érték, Jeruzsálem 1099 óta az európai lovagok irányítása alatt áll.

Balian (Orlando Bloom), a fiatal kovács tisztességesen húzza az igát a forró lángok mellett, ám nem bírja tovább tétlenül nézni a keresztesek önkényuralmát. Egyszerű származása ellenére, múltját maga mögött hagyva áll élére annak a felkelésnek, melynek egyetlen célja az idegen betolakodók kiűzése a szent városból. Az események középpontjába került Balian a felszabadítás mellett hódítani is készül: a város gyönyörű hercegnőjéhez fűzik romantikus szálak.

Nagy Sándor, a hódító:

Gyermekkora óta diadalról és harcról álmodozott. Kis országból indult el, és mire 25 éves lett, meghódította az ismert világ nagy részét. A maroknyi macedón sereget a hatalmas Perzsa Birodalom ellen vezette, elfoglalta Egyiptomot, majd a sivatag után a hófödte hegycsúcsok felé kanyarodott: India jelentős részét is meghódította. Korábban sosem egyesült ekkora hatalom egyetlen kézben, és talán azóta sem volt rá példa. Nagy Sándor a világ ura lett, mégis magányosan halt titokzatos halált alig 33 éves korában. Nagy barátságok, néhány felejthetetlen csábítás, és kilenc év vérben és páncélban a világ legnagyobb hadserege élén. Nagy Sándor élete megváltoztatta a világ történetét.

A termék tulajdonságai

Bontott,minimálisan használt példány

Színes, amerikai, angol, német, holland, spanyol történelmi film

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Edward Norton, Liam Neeson, Jared Leto, Anthony Hopkins, Val Kilmer, Christopher Plummer, Angelina Jolie, David Thewlis, Jeremy Irons, Orlando Bloom, Colin Farrell, Marton Csokas, Eva Green

Rendező: Oliver Stone, Ridley Scott

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS 5.1 (MK) / magyar 5.1; angol 5.1; angol DTs; lengyel 5.1 (NSAH)

Feliratok: magyar, angol, dán... (MK) / magyar, lengyel (NSAH)

Készítés éve: 2005 (MK) / 2004 (NSAH)

Hossza: 139 perc (MK) / 168 perc (NSAH)

Webáruház készítés