Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Doom (1DVD) (bővített változat) (Intercom kiadás) (nagyon karcos példány)

Doom (1DVD) (bővített változat) (Intercom kiadás) (nagyon karcos példány)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Nyugtalanító jelek érkeznek a Mars egy távoli kutatóközpontjából. Valami komoly baj történhetett, és efelől az ott szolgálatot teljesítő személyzet egyik tagjának utolsó üzenete sem hagy semmi kétséget. A bázison 5-ös szintű karantént rendelnek el, így egyetlen lélek sem hagyhatja el a központot, vagy léphet be oda, kivéve az űr-haditengerészekből álló gyorsreagálású kommandót, amelynek állig felfegyverzett katonáira hárul a feladat, hogy rendet tegyenek a zárolt űrállomáson.

Nem sejtik, hogy a kutatóközpontban végzett kísérletek tragikus hibája miatt kitárult egy másik dimenzió kapuja, és rettenetes teremtmények egész légiója özönlött át rajta a mi világunkba. A kommandó legmodernebb fegyverarzenálja elég lenne egy egész földi hadsereggel szemben, de nagy kérdés, hogy a kutatóközpont zegzugos folyosóinak és számtalan termének árnyékos sarkaiban prédára váró teremtmények ellen sikerrel vehetik-e fel a harcot a mindenre elszánt kőkemény katonák…

A számítógépes játék-piacon igazi forradalmat indított el a DOOM, amely egyik úttörője volt, és mai napig legnépszerűbb képviselője az úgynevezett First Person Shooter (FPS), vagyis az akcióhős szemszögéből játszható 3D-s „lövöldözős” műfajnak. A dinamikus, hihetetlen tempójú játék stílusát követi a most elkészült filmváltozat is, amelynek főszerepében A Skorpiókirályban is látott akciósztár, The Rock látható!

A termék tulajdonságai

Bontott, használt, nagyon karcos példány

Színes, amerikai sci-fi / horrorfilm

Kiadás: 1DVD, Intercom

Főszereplők: Karl Urban, Dwayne Johnson, Rosamund Pike, Raz Adoti

Rendező: Andrzej Bartkowiak

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS 5.1

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, dán...

Készítés éve: 2005

Hossza: 108 perc

Webáruház készítés