Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Moulin Rouge! (1DVD) (szinkron) (Oscar-díj)

Moulin Rouge! (1DVD) (szinkron) (Oscar-díj)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Pompa, fény, szabadság, szerelem: a Moulin Rouge a századforduló Párizsának fényözönéből is kiragyogott. E mulatóban gyűltek össze mindazok, akiknek még több szabadságra, még több vadságra és főleg még több vágyra volt szükségük.

Ebbe a különös, elvarázsolt világba csöppen bele az ifjú költő, Christian (Ewan McGregor). A bűnös öröm útjain egy törpe növésű zseni, Toulouse Lautrec (John Leguizamo) vezeti őt. De Christian valaki más miatt válik rabjává e világnak: őt Satine-nek (Nicole Kidman) hívják, ő a mulató csillaga és a város imádott prostituáltja.

Minden férfi érte rajong. Satine és Christian szerelme valószínűtlen és lehetetlen kitérő csupán az örök mulatság városában. Szerelmük és kalandjaik látványos története beleolvad a zene és tánc állandó kavargásába, a hóbortok és perverziók, a nyílt és titkolt vágyak körtáncába.

A Rómeó + Júlia rendezője még előző filmjénél is látványosabb, különösebb filmet készített, melyet nemcsak a világhírű szereplők, Ewan McGregor és Nicole Kidman tesz felejthetetlenné, hanem az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereiből álló zene is.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai zenés / musical

Kiadás: 1DVD, Intercom

Főszereplők: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh

Rendező: Baz Luhrmann

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; lengyel 5.1; orosz 5.1; török 2.0

Feliratok: magyar, angol, arab...

Készítés éve: 2001

Hossza: 122 perc

Webáruház készítés