Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Karib-tenger kalózai 1., A - A Fekete Gyöngy átka (2DVD) (extra változat)

Karib-tenger kalózai 1., A - A Fekete Gyöngy átka (2DVD) (extra változat)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Karib-tenger csupán játszótér nekik. A kalózok - és köztük a legkiválóbb, Jack Sparrow kapitány számára gyors, veszélyes és fordulatos játék az élet - és a halál. Ám még a mindig rendíthetetlen nyugalmú Sparrow is kijön a béketűrésből, amikor örök ellensége, Barbossa kapitány elrabolja gyönyörű hajóját, a Fekete gyöngyöt, felégeti Port Royal kikötőjét, és elrabolja a kormányzó lányát.

Elizabeth gyerekkori barátja a gonosz kalóz nyomába veti magát, de egyedül semmi esélye. Sparrow segítségével azonban talán utolérheti a gonosztevőt, és megmentheti a foglyot.

Csakhogy az ártatlan fiatalember nem is sejti, milyen kalandba keveredett: elvégre szövetségese is hét tenger egyik legrettegettebb kalóza, akit őfelsége hadihajói üldöznek; és azt sem sejti, hogy Barbarossa és legénysége sem közönséges vízi haramia: kísértetek ők, akiket egy ősi átok minden holdtöltekor csontvázhadsereggé változtat. Az átok megtöréséhez van szükségük Elizabethre…

A Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka mind az amerikai, mind pedig a nemzetközi moziforgalmazásban minden idők 16. legmagasabb jegybevételével dicsekedhet! A sztárproducer, Jerry Bruckheimer (A Szikla, Bad Boys, Armageddon) filmje 2003 második legsikeresebb szuperprodukciója!

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai kalandfilm

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Jonathan Pryce

Rendező: Gore Verbinski

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1

Feliratok: magyar, angol, cseh...

Készítés éve: 2003

Hossza: 137 perc

Webáruház készítés