Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Alien 1. - A nyolcadik utas: A Halál (2DVD) (mozi és rendezői változat) (extra változat) (szinkron)

Alien 1. - A nyolcadik utas: A Halál (2DVD) (mozi és rendezői változat) (extra változat) (szinkron)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Nostromo csillaghajó évekkel ezelőtt hagyta el a Földet és még évek telnek el, mire - küldetésük befejezésével - visszaérkezhetnek oda. A legénység hibernálva várja, hogy a központi számítógép - néhány héttel a hazaérkezés előtt - kiolvassza őket. Bár még messze van a szülőbolygó, a dehibernációs program mégis elindul: különleges helyzet áll fenn.
Egy közeli bolygóról titokzatos rádiójelek érkeznek. A legénység néhány tagja megkeresi a jel forrását és legnagyobb megrökönyödésükre egy idegen űrhajó roncsára bukkannak. A roncsban a titokzatos idegen holttestén kívül különös, lüktető tojásszerű képződményeket is találnak. Az egyik tojásból félelmetes, skorpió-szerű lény robban elő, és azonnal rátelepszik a közelben álló űrhajós arcára...

Az űrhajósok megszegve a szabályokat a fedélzetre hozzák megtámadt társukat, akinek arcáról még mindig nem sikerült eltávolítani a lényt. És ezzel megpecsételték az egész legénység sorsát...

Ridley Scott immár klasszikus sci-fi/horrorfilmje ezúttal felújított képpel és hanggal, valamint rengeteg extra tartalommal jelenik meg. A kiadvány különlegessége, hogy a mozikban vetített, eddig ismert eredeti változat mellett megtekinthetjük a rendező által 2003-ban újra vágott új változatot is, amely néhány plusz jelenettel bővült, ugyanakkor egyes jeleneteket a feszültség és a tempó fokozása érdekében megrövidített Scott, így az új változat az új jelenetek ellenére is mintegy negyven másodperccel rövidebb lett!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a film eredeti változata tekinthető meg magyar szinkronnal, az új, rendezői változat csak eredeti hanggal és magyar felirattal található meg a lemezen!

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai sci-fi / horror

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Yaphet Kotto, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm

Rendező: Ridley Scott

Hangok: angol 5.1; magyar 2.0; cseh 2.0; lengyel 2.0

Feliratok: magyar, angol, arab, cseh...

Készítés éve: 1979

Hossza: 111 perc (mozi változat) / 112 (extra változat)

Webáruház készítés