Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mary Poppins (2DVD) (extra változat) (Oscar-díj) (Intercom kiadás)

Mary Poppins (2DVD) (extra változat) (Oscar-díj) (Intercom kiadás)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Banks-család feje, Mr. Banks élete a munka: nagyon fontos beosztásban dolgozik egy nagyon komoly bankban. Gyermekeire szinte alig jut ideje, pedig a két lehetetlen rosszaság igazán mindent elkövet, hogy apukájuk figyelmét magukra irányítsák. Csínytevéseik eredményeként egy nevelőnő sem bírja tovább néhány napnál a Banks családban. Amikor az újabb dadus idegrendszere is csődöt mond, Mr. Banks mellett a gyerekek is meghirdetik az állást, a saját, fantáziadús módszerükkel. A kölykök tudják, milyen nevelőnőre vágynak: olyanra, aki kedves, vidám, és akinek szabadon szárnyal a fantáziája.
Mary Poppins a keleti széllel érkezett hatalmas ernyőjével, a magasból száll alá, és egy csapásra belopja magát a Banks gyerekek szívébe. Mary Poppins-szal a két gyerek csudálatos kalandok egész sorát élik át, kirándulnak a rajzfilm-külvárosban, mókás dalokat tanulnak, és meglátogatják Albert bácsit, aki úgy tud nevetni, hogy szabályosan feltöltődik nevető-gázzal...

A Mary Poppins-történetek írója évekig nem adta beleegyezését a megfilmesítésre, míg végül Walt Disney személyes garanciájának köszönhetően zöld utat adott a filmnek. A Mary Poppins – Julie Andrews első nagyjátékfilmje - azóta generációk megunhatatlan kedvencévé, igazi örök klasszikussá vált.

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai zenés / musical

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson, Glynis Johns

Rendező: Robert Stevenson

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1; olasz 5.1

Feliratok: magyar, angol, olasz

Készítés éve: 1964

Hossza: 134 perc

Webáruház készítés