Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Sybill (1981) (1DVD) (Pitti Katalin - Seregi László)

Sybill (1981) (1DVD) (Pitti Katalin - Seregi László)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A Sybill bohém operett teljes felfordulással és zűrzavarral. A bonyolult, mégis habkönnyű cselekmény lényege, hogy mindenki féltékeny legyen mindenkire.
A cári Oroszország egyik szállodájában kezdődik a történet. Egymás után érkeznek a vendégek: Sybill párizsi énekesnő (Pitti Katalin), Poire, a művésznő impresszáriója (Maros Gábor) és Sarah, Poire felesége.
Ide várják a Nagyhercegnőt is, aki a város kormányzójának meghívását elfogadva érkezik a tiszteletére rendezett estélyre. Váratlan vendégként betoppan Petrov moszkvai testőrtiszt (Leblanc Győző), aki megszökött ezredétől, hogy Sybill-lel együtt Párizsba utazzon. Néhány pillanat múlva megérkezik a Kormányzó (Haumann Péter) is, aki már tud Petrov szökéséről, és le akarja tartóztatni.
A végszóra megjelenő Sybill ez ellen erélyesen tiltakozik. Határozott fellépését látva a Kormányzó azt hiszi, hogy ő a Nagyhercegnő. Sybill, hogy mentse a helyzetet, vállalja a szerepet, sőt abba is belemegy, hogy mint Nagyhercegnő, elmegy a Kormányzó báljára. A valódi Nagyhercegnő szerepében Zsadon Andrea.
A közel kétórás operettfilm zenéjét Jacobi Viktor írta, a szövegeket Martos Ferenc és Bródy Miksa jegyzik. A filmet Seregei László rendezte.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, magyar zenés / operett / musical

Kiadás: 1DVD, Dotkom Média

Főszereplők: Pitti Katalin, Leblanc Győző, Haumann Péter, Bende Zsolt, Zsadon Andrea, Kovács Zsuzsa, Maros Gábor

Rendező: Seregi László

Hangok: magyar 2.0

Feliratok: -

Készítés éve: 1981

Hossza: 113 perc

Webáruház készítés