Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Amerikai gengszter (1DVD) (mozi és bővített változat)

Amerikai gengszter (1DVD) (mozi és bővített változat)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Frank Lucasra nem figyelt fel senki, míg a belváros egyik fekete főgengszterének hallgatag sofőrje volt. Ám amikor főnöke váratlanul meghal, Frank kihasználja a hatalmi struktúrában keletkezett rést, és felépíti saját birodalmát, megteremti az Amerikai Álom saját személyére szabott verzióját. Zsenialitásának és szigorú üzleti etikájának köszönhetően ő lesz a belvárosi drogkereskedelem ura, tisztább és olcsóbb anyaggal árasztja el az utcákat. Lucas kijátssza a vezető szindikátusokat, és nem csak a megvesztegetések jól kiépített hálózatán keresztül uralja a várost, de ő lesz a legális társasági élet egyik szupersztárja is.

Richie Roberts a becsületes zsaru, akit a társai kinéznek maguk közül. Elég közel van az utcákhoz, hogy érezze a hatalmi viszonyok elmozdulását a kábítószeres alvilágban. Roberts meggyőződése, hogy valaki az ismert maffiacsaládok fölé került, és gyanítani kezdi, hogy egy fekete játékos bukkant fel a semmiből, és egyenesen a csúcsra tör.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai gengszterfilm

Kiadás: 1DVD, Select Video

Főszereplők: Denzel Washington, Russell Crowe, Cuba Gooding, Jr., Josh Brolin, RZA , John Ortiz, John Hawkes, Ted Levine, Yul Vazquez, Armand Assante, Common , Ruby Dee, Carla Gugino

Rendező: Ridley Scott

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab...

Készítés éve: 2007

Hossza: 150 perc (mozi változat) / 169 perc (bővített változat)

Webáruház készítés