Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Hofi Géza: Napsugaras jó éjszakát (1CD) (2002)

Hofi Géza: Napsugaras jó éjszakát (1CD) (2002)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről
Hofi Géza utolsó hangfelvétele 2002. március 3-án készült a Madách Kamara Élelem bére című előadásán.

Ha van túlvilág, akkor most nagyon haragszik rám.

Szinte hallom a feddő szavakat a felhők mögül: - Ezt nem jól csinálod. Nem szabad... Soha nem szabad szomorúságot okozni azoknak, akik szórakozni jönnek hozzád. Ez ilyen egyszerű.

- Nem Géza! Ez most nem ilyen egyszerű. Ülök a lakásomban, a 100 éves Rezső téri házban... szemben a székkel, ahol Te szoktál ülni..., ahonnan Te vezényelted a beszélgetést, amikor Horváth Adámmal és Malek Mikivel rakosgattuk a későbbi fesztiválgyőztes Piál a föld alapjait. Előttem a kis magnó... A kis magnó, melyet mindig bekapcsoltam, ha munka ürügyén összejöttünk, nehogy egy ötlet is elvesszen.

Benyomok egy gombot és itt a hangod. Felelevenedik, hogyan született a Macska-duett.

A közös fénykép, amelyen kezed a vállamra téve szinte próbaként -még civilben- először viseled fejeden a híres Hofélia-koronát...

A Hofélia, amiből kifejlesztetted a minden hazai rekordot megdöntő Élelem bérét. És maga az írógép, amelyen írtam számodra a Lazítanit és társait...

A tárgyak kegyetlenek! Hiába próbálom mondogatni magamban itt vagy köztünk... a gondolataiddal a gondolatainkban... a művész túléli az embert... Frázisok. A valóság az, hogy elmentél... Elment az az ember, aki vigyázni próbált arra, hogy az igazságból ne vesszen el az „i“. Méltatni méltánytalanság lenne, írjuk csak le a négy betűt: HOFI (Szenes Iván)
A termék tulajdonságai
Bontott, szép állapotú példány

Kiadás: 1CD, műanyag tok

Kiadó: Hungaroton

Kiadási év: 2002

Nyomás: magyar
Webáruház készítés