Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Vadidegen (1DVD) (Intercom kiadás)

Mikor barátnője viszonya Harrison Hill-lel (Bruce Willis), a nagymenő reklámszakemberrel a lány halálához vezet, Rowena Price (Halle Berry) oknyomozó riporter megfogadja: bármi áron rács mögé juttatja a gyilkost.

Hogy elsőszámú gyanúsítottja, Hill közelébe férkőzzön, a gyönyörű újságírónő elhelyezkedik a reklámügynökségnél, és csábító chat-partnerként is kapcsolatba lép a férfival. Egyre mélyebbre merülnek a macska-egér játékban, és rádöbbennek, hogy nem minden az, aminek látszik. És vannak titkok, amelyeknek védelmében az ember semmitől sem riad vissza...

 
1 990 Ft
Vakságra ítélve (1DVD) (1998)
Senki nem hiszi el, hogy egyedül Sharon tud segíteni az őrült sorozatgyilkos megállításában, aki sorra szedi áldozatait a kisgyerekek között. Ismeretlen autós követi Sharont, aki balesetet szenved és elveszíti látását. Ezzel egyőben megszűnnek az őt gyötrő látomások a gyilkosságokról. Sharon kétségbeesésében öngyilkosságra szánja el magát, ám az élet és a halál közti mezsgyén ismét megjelenik egy látomás, ami erőt ad neki, hogy visszatérjen az életbe és ismét segíteni próbálja a rendőrség mun... 
990 Ft
  Valaki az ajtó mögött (1DVD) (Charles Bronson - Anthony Perkins)

Egy névtelen, zavart férfi találja magát a tengerparton - mégpedig egy hulla társaságában. A férfi nem brutális gyilkos, nem is õrült, csupán valaki nagyon átverte õt: az az ember, akinek a kezébe tette le a múltját és az egész életét.

Larry Jeffries (Anthony Perkins) ideggyógyászt, egyre jobban feldühíti hûtlen felesége, Frances (Jill Ireland) folytonos kicsapongása. Egy napon aztán "gyógyírt" talált a problémájára: amnéziában szenvedõ, névtelen férfi (Charles Bronson) kerül kórházba. Az orvos meg is kezdi a beteg kezelését, ám hamis emlékeket a felszínre hozva úgy manipulálja õt, hogy azt higgye: Frances az õ felesége és szeretõjével együtt rászolgált a halálra...

A francia bestseller regénybõl készült thrillerben két veterán színész remek alakítását láthatjuk: Anthony Perkins, számos gonosztevõ szerep után ismét hátborzongató, míg Charles Bronson a bosszúálló valódi színészi képességeit csillogtatja meg.

 
1 990 Ft
Végtelen útvesztő (1DVD) (Escape Room)

Hat vadidegen kap meghívást, hogy kipróbáljanak egy minden eddiginél izgalmasabb szabadulószobát. Annyit tudnak csak, hogy aki elsőként kijut, busás pénzjutalomban részesül, így belemennek a játékba. Hamarosan rájönnek, hogy az ártalmatlannak tűnő versenyben valójában az életükért küzdenek és csupán bábuk egy szadista sakktábláján. Ahogy haladnak szobáról-szobára, úgy válnak a feladatok egyre veszélyesebbé. Az útvesztőt létrehozó személy okos és kegyetlen, ráadásul úgy tűnik, mintha láthatatlan ellenfelük behatóan ismerné őket… talán, ha felfedik egymás előtt múltjuk titkait, még van esélyük életben maradni.

 
1 990 Ft
Vér kötelez, A (1DVD) (John Travolta)

Egy boldog házasságnak is megvannak a vesztesei. Danny például egyáltalán nem örül annak, hogy anyja fülig szerelmes lett a környék egyik leggazdagabb férfiába, Rickbe.

A zűrös, hazudós kamaszsrác még mindig nem nyugodott bele, hogy édesapja külön él tőlük.

Rick népszerű, megnyerő modorú férfi, mindenkit levesz a lábáról. De talán nem volt mindig olyan kedves ember, mint aminek új családjában mutatja magát.

Váratlanul feltűnik egy idegen, akinek valami elszámolnivalója van régi barátjával. Úgy tűnik, tud valamit, amit senki más. Ám a vendég ahogy jött, el is tűnik, és csak Danny tudja, hova lett: ő ugyanis véletlen szemtanúja volt annak, ahogy mostohaapja meggyilkolja a jövevényt.

A srác azonban hiába jelentkezik a rendőrségen, senki nem hisz neki. Kénytelen hazamenni. Kénytelen együtt élni a gyilkossal. Csak édesapjában bízhat. Talán idejében érkezik...

 

Extrák:

Előzetes

A forgatásról

Interjúk

TV reklámok

Fotóalbum

 
1 990 Ft
  Véresen egyszerű (1DVD) (Joel Coen - Ethan Coen) (Best Hollywood kiadás)

A fiatal Abby férjével, egy texasi kocsma tulajdonosával él együtt. A nőt untatják a házasélet monoton mindennapjai, ezért a jóképű pultos, Ray, karjaiban próbálja színesebbé tenni az életét. Amikor a férj rájön, hogy Abby megcsalja őt, elhatározza, hogy kíméletlenül leszámol a nővel és a szeretőjével. Felbérli Vissert, a magánnyomozót és megbízza Abby meggyilkolásával. A detektívnek viszont jobb ötlete támad: megrendezi a szeretők látszólagos halálát és miután megkapja a bérét, jó pénzért elteszi láb alól Abby férjét. A ravasz terv csak elméletben működik.

 
1 490 Ft
Vinyan - Az elveszett lelkek (1DVD) (Vinyan, 2008)

Jeanne (Emmanuelle Béart8 nő, Mission: Impossible) és Paul (Rufus SewellLovagregény, Dark City, A mágus) képtelenek feldolgozni kisfiúk halálát, akit a délkelet-Ázsiában pusztító szökőár miatt vesztettek el. Hat hónappal a tragédia után még mindig a helyszínen vannak, amikor a kétségbeesett Jeanne egy felvételen látni véli gyermekét, és bebeszéli magának, hogy kisfiát elrabolták. Férje szkeptikus ugyan, de mivel képtelen elvenni feleségétől a reményt, elutazik vele Burma veszélyes dzsungeleibe, ahol egy emberkereskedő banda tagjának segítségével próbálnak a gyermek nyomára bukkanni. Hamarosan azonban legszörnyűbb rémálmaik válnak valóra…

 
2 990 Ft
Vírusbosszú (1DVD) (2000)
David R. Whitman kiváló genetikus, munkája megszállottja, veszélyes vírusokkal dolgozik. Egy este, hazaérkezése után hirtelen gyorsasággal meghal felesége és lánya. David rájön, hogy csakis ő okozhatta a halálukat az általa a laborból hazavitt vírustenyészet maradványaival. Életben maradása viszont csakis egyet jelenthet: valamilyen oknál fogva ő maga védettséget szerzett a gyorsan ölő kór ellen. Néhány évvel később David Budapesten dolgozik, amikor a hírekben nyugtalanító dolgot hall. Egy bi... 
990 Ft
Vízözön (1DVD) (Morgan Freeman) (1998)
A megállás nélkül szakadó eső és az áradások rákényszerítik a helyi seriffet (Randy Quaid) és a város lakóit, hogy elhagyják Huntingburgot. Fokozódik a feszültség, amikor egy páncélautó érkezik a városba, hogy a helyi bankokból elszállítson 3 millió dollárt, de a kocsi lerobban és a vezetői Tom (Christian Slater) és nagybátyja Charlie (Ed Asner) ott ragadnak. Pillanatok alatt bekeríti őket Jim (Morgan Freeman) és bandája, akik figyelmeztetés nélkül tüzelni kezdenek. Ezzel kezdetét veszi a haj... 
990 Ft
  Vizsga, A (2009 - Exam) (1DVD) (Stuart Hazeldine) (kissé karcos példány)

Most következik az utolsó kör. Egy utolsó akadály választja el önöket a céljuktól. Attól, hogy csatlakozzanak a sorainkhoz. A teszt viszonylag könnyű, mégis alkalmas arra, hogy eldöntse, ki távozik innen szerződéssel a kezében. Ebben a szobában egy törvény van, a mi törvényünk. És nem érvényes más szabály, csak a mi szabályunk. Egyetlen kérdés van önök előtt, és egyetlen válaszra van szükség. Aki megpróbál kommunikálni velem vagy az őrrel, azt diszkvalifikáljuk. Aki szándékosan vagy véletlenül tönkre teszi a papírját, azt diszkvalifikáljuk. Aki úgy dönt, hogy kimegy innen – bármi okból is – azt diszkvalifikáljuk. Mindnyájuknak 80 perce van. 80 perce, hogy meggyőzzön minket, érdemes arra, hogy felvegyük. Ez a 80 perc határozza majd meg életük hátralevő részét. Sok szerencsét, hölgyeim és uraim! Kezdjék!

 
1 490 Ft
Vodkabomba (1DVD) (2000) (kissé karcos példány)
Abel Rothstein (Götz Otto) a titkosszolgálat ügynökeként dolgozik New Yorkban. Minden tiltakozása ellenére Lengyelországba küldik, hogy egy nemtörődöm helyi zsaruval karöltve fiatal fotómodellek sorozatos elrablása ügyében nyomozzon. A munka során a páros eljut egy második világháborús katakombarendszer fölé épített, titokzatos kastélyba, ahol az orosz maffia várja őket, nem éppen tárt karokkal... 
990 Ft
Vörös Sárkány (1DVD) (kissé karcos példány)

Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lectert, a zseniális őrültet.

Most, évek múltán azonban, amikor egy sor különösen szörnyű gyilkosság tartja rettegésben a közvéleményt, Graham vonakodva bár, de hajlandó visszatérni önként vállalt száműzetéséből és segédkezni az ügyben. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Fogtündér néven elhíresült sorozatgyilkos elfogásához meg kell próbálnia a gyilkos agyával gondolkodni. Ehhez pedig ki kéne fürkésznie egy másik gyilkos elméjét, amely ugyanilyen briliáns - és ugyanilyen beteg.

Graham számára ez azt jelenti, hogy szembe kell néznie múltjával és ősi ellenségével, a jelenleg bebörtönzött Lecterrel!

A VÖRÖS SÁRKÁNY Thomas Harris 1981-es regényéből készült, mely a világhíres Lecter-trilógia (A vörös sárkány, A bárányok hallgatnak, Hannibal) első darabja. A regényt A bárányok hallgatnak forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Ted Tally adaptálta, Hannibal szerepében pedig ismét a zseniális Anthony Hopkins-t láthatjuk viszont!

 
1 990 Ft
Whoami (1DVD)

Benjamin egy átlagos fiatal, átlagos élettel, akinek a hétköznapjait egy nap fenekestül fogja felfordítani az öntörvényű Max. A magányos tinédzser egyszeriben társaságra talál, ráadásul kettejüket összeköti egy közös szenvedély: a hackelés. Max barátaival közösen létrehozzák hacker csapatukat, a Clay-t. A csapat briliáns módon tör fel biztonságosnak hitt rendszereket, és első sikereik után egyre nagyobb kihívásokat állítanak maguk elé. Életében először Benjamin is hiszi magát valakinek, olyan embernek, akinek hatalma van, és tiszteletet vív ki tetteivel. A szórakozásként indult hackercsoport tevékenysége azonban hamarosan halálos játszmába fordul, amikor a német titkosrendőrség és az Interpol is nyomozni kezd tevékenységük ellen, és körözni kezdik a felforgató hackereket.

 
1 990 Ft
Zátony, A (1DVD) (2010)
Kate (Zoe Naylor – McLoad lányai) és testvére Matt, valamint barátnője Suzie (Adrienne Pickering – Candy) együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija Luke (Kieran Darcy-Smith - Animal Kingdom) és üzleti partnere Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a két srácnak a vitorlást kell leszállítania. Az egyhetes hajóúton romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó f... 
1 990 Ft
Zodiákus, A (1DVD)

A Hetedik és a Harcosok Klubja rendezőjének dermesztő thrillerében egy könyörtelen sorozatgyilkos rémtetteit és az ellene vezetett lélekőrlő hajtóvadászatot követhetjük nyomon olyan sztárok tolmácsolásában, mint Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo és Chloë Sevigny.

A megtörtént események alapján készült film hátborzongató és felejthetetlen látlelet a megszállottságról: a gyilkolási vágyról és az igazságért folytatott önfeláldozó küzdelemről.

 
1 990 Ft

Sorrend: