Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció


Sorrend:

   Mátrix-  A teljes gyűjtemény (Mátrix / Mátrix - Újratöltve / Mátrix - Forradalmak / Mátrix - Univerzum / Animátrix) (10DVD) (2004) (kissé karcos)
A teljes Mátrix gyűjteményben végre egy dobozba került a Wachowski
testvérek nagyszerű trilógiája, és a Mátrix világa által ihletett anime-filmekből
álló Animátrix összeállítás!


A 10-lemezes kiadványban a négy film lemeze megegyezik a korábban külön megjelent
részek lemezeivel, a korábbi kiadványok bónusz-lemezeit azonban nem tartalmazza
a mostani kiadvány, lévén a 6 új bónusz-lemez minden korábbinál részletesebb
és kimerítőbb háttérinformációval... 
7 990 Ft
24 óra a halálig (1DVD) (Ethan Hawke) (2017)
Travist (Ethan Hawke), az egykori bérgyilkost volt társa újra belerángatja egy melóba: a szuperkém, akit likvidálnia kellene azonban egy anya, a férfi ezért megpróbál eltérni a bevett protokolltól, amiért nagyon drágán megfizet… 24 órája van mindent rendbe hozni és bosszút állni. 
1 990 Ft
6. napon, A (1DVD)

Akadhat férfi, akinek csupán egyetlen méltó ellenfele van:
önmaga!

Adam Gibson, helikopter pilóta boldogan él csalájával,
ám egy nap – éppen egy olyan napon, amikor súlyos balesetet érte, rá kell jönnie,
hogy eddigi boldogsága átmeneti volt, és valaki elvette tőle. Hogy ki? Adam
Gibson. Önmaga tökéletes mása költözött be a házába, felesége és gyermeke
mellé!

A férfi azonban ragaszkodik az életéhez: meg akarja tudni,
ki játszik vele, és milyen játékot. Hamarosan rájön, hogy balesete után halottnak
hitték, és egy cég elkövette a legsúlyosabb vétséget. Klónozta őt. A nagyvállalat
természetesen mindent megtenne, hogy eltüntesse bűne nyomait. És ehhez meg kell
szabadulnia az eredetitől.

Pesze csak akkor, ha mindenre elszánt bérgyilkosai meg tudják
állapítani, melyik Gibson az eredeti...

 
1 990 Ft
A Föld után Apokalipszis (1DVD) (2013)

A Föld egy idegen civilizáció célkeresztjébe kerül. Frank és Crowe Kapitány az utolsó űrhajóval egy új, lakható bolygó felkutatására indul. Sokévnyi utazás után űrhajójuk egy ismeretlen zöld bolygóba csapódik, ahol egy humanoid fajjal találkoznak, akik a bolygót uraló lények elől menekülnek. Frank a távolban lévő építmény felé irányítja a menekülőket, bízva abban, hogy azzal elhagyhatják a veszélyes bolygót. Amikor betáplálják a Föld koordinátáit a fedélzeti számítógépbe, minden elképzelésüket felülmúló helyzetben találják magukat.

 
1 990 Ft
Acélember, Az (1DVD) (DC Comics)

Egy kisfiú ráébred, hogy különleges képességekkel bír, és nem a Földről származik. Fiatal férfiként útra kel, hogy megtudja, honnan jött, és miért küldték ide. De elő kell lépnie a benne élő hősnek, hogy megmentse a világot a teljes pusztulástól, és a remény szimbólumává váljon az egész emberiség számára.
A világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatért – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segítette a fantasztikus kalandok megelevenedését. A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzőket is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.

 
2 990 Ft
Aeon Flux (1DVD)

Készült Peter Chung (Animátrix, Riddick - A sötét düh) kultikus rajzfilmsorozata alapján, amely olyan túlfűtött és erőszakos volt, hogy az MTV csak az éjszakai órákban merte műsorra tűzni. A Karyn Kusama (A bunyós csaj) rendezte filmváltozat sem fukarkodik az erotikában és az akcióban.

400 évvel később járunk a jövőben. Egy gyilkos vírus kiirtotta az emberiség 99%-át, a maréknyi túlélő egy óriási fallal körbevett városban él, melyet tudósok csoportja igazgat diktatórikus körülmények között. Az ő uralmukat kívánja letörni Aeon Flux (Charlize Theron, Az olasz meló), a titokzatos bérgyilkosnő, aki nem rest bevetni szuper alakját és még szuperebb fegyverarzenálját annak érdekében, hogy elkapja a kegyetlen kormányzati vezetőt, Tervor Goodchildot (Marton Csokas, A Gyűrűk ura). Csakhogy a férfi vonzerejének még ő sem biztos, hogy ellent tud állni…

 
1 990 Ft
Amikor megállt a Föld (2008) (1DVD) (Keanu Reeves)

Nem vagyunk egyedül. Az univerzum távoli lakói akkor is ismernek és figyelnek minket, ha nem érzékeljük. És meg is van a véleményük rólunk.
Klaatu (Keanu Reeves) meg akarja menteni a Földet. Hatalmas űrhajója a Central Parkban landol, onnan közli tervit az ijedt és meghökkent világgal: kiirt mindent, hogy azután újra benépesítse bolygónkat a most élő fajok klónjaival – kivéve az embereket, akik felelősek világuk egyre romló állapotáért, veszélyesek, és ezért nincs helyük az újraformált természetben.

Az idegen robotjai meg is kezdik a teljes nagytakarítást: New York egyre újabb részei vállnak semmivé. Sem katonák, sem tudósok nem képesek megállítani a jó szándékú pusztítást. Egyvalaki azonban mégis a jövevény közelébe férkőzik. Ő (Jennifer Connelly) az emberiség utolsó esélye.

 
1 990 Ft
Anomália, Az (1DVD)

Ryan Reeve-et, az egykori katonát elrabolják, és egy furgon hátuljába tuszkolják, ahol magához térve fogalma sincs, hogy került oda. Miközben azzal vádolják, hogy elrabolt egy gyereket, a férfinak mindössze 9 perce és 47 másodperce van arra, hogy megtalálja a megoldást, mielőtt újra elveszíti eszméletét. Ilyen elképesztő körülmények között, az idő szorításában kell választ találnia az emlékezetkiesése mögött rejlő rejtélyre, mielőtt még nem késő.

Az anomália egy különleges sci-fi/thriller, amely az elmekontroll lehetőségeit vizsgálja.

 
1 990 Ft
Aquaman (1DVD)
Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte.
A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az Igazság Ligája legerősebb tagja válik főszereplővé. 
3 990 Ft
Avatar (1DVD) (mozi változat)

A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért...

Azonban egy érdekes lehetőséghez is jutnak: agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény, az avatar-juk szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. Az új test a főhős számára azonban titkos feladatot is jelent egyben, amit mindenáron végre kell hajtania.

 
3 990 Ft
  Avatar (3DVD box) (kibővített kiadás gyűjtőknek) (DVD díszkiadás) (külső papírtok nélkűl)

A hosszú játékidő miatt a film ezen a kiadványon két lemezen elosztva található meg!

A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért...

Azonban egy érdekes lehetőséghez is jutnak: agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény, az avatar-juk szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. Az új test a főhős számára azonban titkos feladatot is jelent egyben, amit mindenáron végre kell hajtania.

 
9 990 Ft
Babylon A.D. (1DVD) (Vin Diesel)

Gorsky (Gérard Depardieu), az orosz maffia feje, akinek egész Kelet-Európa az uralma alatt van, kockázatos dologgal bízza meg Tooropot (Vin Diesel), a mindenre elszánt zsoldost. A lehető legnagyobb biztonságban és diszkrécióval kell Oroszországból New Yorkba szállítania Aurorát (Mélanie Thierry) és kísérőjét, Rebekát (Michelle Yeoh). Toorop az út során fura és megmagyarázhatatlan dolgokat fedez fel Aurorában. Vajon miért tud a lány tengeralattjárót irányítani és miért beszél folyékonyan 19 nyelven? Miért tud dolgokat, amelyeket soha nem tanult? Egy mesterségesen létrehozott vírussal fertőződött meg, amely akár az egész világ pusztulásához is vezethet...

 
1 990 Ft
Bloodshot (1DVD) (2020) (Vin Diesel)
A legendás képregény alapján készült filmben Vin Diesel egy olyan ütközetben elhunyt katonát játszik, akit egy titokzatos cég visszahoz az életbe. Ray Garrison a vérébe fecskendezett nanorobotoknak köszönhetően újra bevethetővé válik, méghozzá a legkeményebb akciókban, ugyanis a kísérletnek köszönhetően szuperképességekre tesz szert: emberfeletti ereje mellett azonnal képes regenerálódni. Ahhoz, hogy saját céljaikra tudják felhasználni a férfit, a cég manipulálja Ray emlékeit, aki így nem tud... 
3 490 Ft
Casshern (2DVD) (extra változat) (rendezői változat)

A 21. század vége felé járunk. Az Európa és a keleti szövetségesek között 50 éve dúló pusztító háború a keletiek győzelmével végződik, s új szövetség jön létre Eurázsia néven. A béke azonban nem örömteli, mivel a háború során bevetett biológiai- és atomfegyverekkel teljesen szétrombolták a bolygót. Az emberek elcsigázottak és kiégettek: közel a végső pusztulás. Az egyetlen remény a túlélésre egy genetikával kísérletező tudós kezében van, aki úttörő gyógymódot fejleszt ki az emberiség megmentésére. De a kísérlet balul sikerül, s egy mutáns android faj szabadul el a Földön, amellyel a maréknyi túlélő tehetetlennek bizonyul: csak egyvalaki rendelkezik elég erővel, hogy háborút vezessen a robotok ellen, a tudós halott fia, aki a hős Cassernként reinkarnálódik.
A Casshern-t számos országban a 2004-es év legjobb sci-fijének nevezték. Látványvilágát a legtöbb kritikus a Mátrixéhoz hasonlította, Amerikában a Wachowski-testvérek filmjének japán változataként tartják számon. A film egy anime-sorozat alapján készült, amelyről sokáig úgy vélekedtek, hogy lehetetlen vászonra álmodni, azonban egy tehetséges fiatal kliprendezőnek hála végül sikerült óriási költségvetésből elkészíteni minden idők egyik legjobb japán sci-fijét.

 
1 990 Ft
Chappie (1DVD) (Neill Blomkamp)

A nem túl távoli jövőben a bűnüldözést egy mindent elnyomó, mechanizált rendőrségi szerv végzi. És az emberek úgy döntöttek, hogy ideje visszavágni. Mikor az egyik rendőrségi droidot ellopják és átprogramozzák, ő lesz Chappie, az első önálló gondolkodásra és érzésekre képes robot. Mikor azonban nagy befolyással rendelkező, pusztító szervek úgy határoznak, hogy Chappie veszélyt jelenthet az emberiségre és a rendre, mindent bevetnek annak érdekében, hogy e gondolkodó robot ne csak fajtája első, de utolsó példánya is legyen egyben.

 
2 990 Ft
Csillagközi invázió:  Mars Invázió (1DVD)
Gyerünk, léhűtők, örökké akartok élni?! Véssétek az eszetekbe, egy szabály van: harcolni, nem feladni! A Marsot megtámadták az óriásrovarok és csak mi tudjuk megmenteni a bolygót, úgyhogy a kiképzésnek ezennel vége, katonák, bevetésre indulunk! Itt az ideje, hogy bizonyítsatok. A Mars az otthonotok és ma igen csak szüksége van rátok. Nyírjátok ki az összes rovart és foglaljátok vissza a bolygót!
Johnny Rico és Dizzy Flores készen állnak az újabb akcióra: a Csi... 
2 990 Ft
Csillagközi romboló - A terv (1DVD) ( használt )

A Cylonokat azért hozták létre, hogy az emberek robotsegítői legyenek, de fellázadtak ellenünk, rengeteget tanultak és fejlődtek, most pedig úgy néznek ki, mint mi. A tervük egyszerű: elpusztítani azt a fajt, amely rabszolgaságba taszította őket. De mikor pusztító támadásuk után maradnak túlélők, a Cylonoknak improvizálniuk kell. A Csillagközi Romboló: A terv két nagyhatalmú Cylon vezetőről szól, akik ugyan külön utakon járnak, de a céljuk ugyanaz: befejezni a feladatot.

 
1 990 Ft
  Csillagközi romboló - Minisorozat (1DVD) (Select Video kiadás)

A lélegzetelállítóan izgalmas, formabontó, epikus mélységű, ugyanakkor akciódús sci-fi történet csak úgy lehet kerek egész, ha megismerjük a kezdeteket is...

A rajongók a most megjelenő mini-sorozatból megtudhatják, hogyan lett a veterán, visszavonulás előtt álló Adama admirális és jobb napokat megélt Galactica rombolóhajó az emberiség túlélésének utolsó záloga.

A Kobol 12 kolóniája, és vele együtt az emberiség nagy része elpusztult... A cylonok – az emberek alkotta, majd öntudatra ébredő és alkotóikra támadó robotok – évekig előkészített, összehangolt támadását csak néhány civil űrhajó és katonai cirkáló utasa és személyzete élte túl, de most nekik is menekülniük kell.

Miközben a csak legendákból ismert 13. kolóniát, a Földet keresik, naponta kell élet-halál harcot vívniuk a cylonokkal, de saját soraikban is lassan eluralkodik a káosz, és a flotta a polgárháború szélére sodródik.

Mivel egyes cylonok immár emberi külsővel rendelkeznek, a bizalmatlanság is egyre nagyobb a túlélők között. Nem tudni többé, ki a barát, ki az ellenség – a határok elmosódottak...

 
1 990 Ft
Csillagközi romboló - Penge (1DVD)( használt, karcos )

A Cylonok pusztító támadásának előestéjén Kendra Shaw szolgálatra jelentkezik a Pegazus csillagromboló fedélzetén. Azon a végzetes napon az emberiség sorsa örökre megváltozik, de Kendra élete is új irányt vesz: parancsnoka, Cain admirális „pengévé”, azaz különleges harcossá képzi ki őt. A Csillagközi Romboló: Penge fellebbenti a fátylat a Pegazus elmondatlan történetéről a Cylonok rohamának csodával határos túlélésétől kezdve a Lee Adama parancsnoksága alatt végrehajtott első torokszorító küldetéséig.

A rajongók számára kihagyhatatlan ez az akciódús kaland, amely vérfagyasztó titkokat tár fel az emberiség végzetéről és a Csillagközi Romboló legendájának utolsó fejezetéről.

 
1 990 Ft
  Cyborg - A robotnő (1DVD) (Jean-Claude Van Damme) ( kissé karcos )

A küzdősportok koronázatlan királyát ezúttal a jövő legfélelmetesebb harcosaként láthatjuk viszont ebben az izgalmas fantasztikus thrillerben. Telis-tele akcióval, a Cyborg – A robotnő féktelen utazás az elejétől a végéig egy poszt-apokaliptikus csatáról a végső gonosz ellen.
Az anarchia és pestis szedi áldozatait a 21. század Amerikájában. Csak Pearl Prophet (Dayle Haddon), a gyönyörű félig robot nő rendelkezik a vakcina elkészítéséhez szükséges tudással. De miközben kétségbeesetten kutat az ellenanyag után, Pearlt foglyul ejtik egy kannibál kalózbanda tagjai, akik a szérum megszerzésével világuralomra tennének szert! Egyedül a káprázatos kardforgató harcos, Gibson Rickenbauer (Jean-Claude Van Damme) mentheti meg a nőt – és ezáltal a civilizáció sorsa is az ő kezében van.

 
1 990 Ft

Sorrend: