Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

  Törvényszéki héják (1DVD) (Robert Redford) (Warner Home Video kiadás) (felirat)

Robert Redford ezúttal egy helyettes kerületi ügyészt alakít, aki egy rátermett ügyvédnővel (Debra Winger) karöltve próbálja meg kideríteni az igazságot egy felettébb csinos fiatal művésznőt ért komoly vádakról.

A szexis Chelsea apja is híres művész volt, aki a lány gyerekkorában egy borzalmas tűzvész során veszett oda. Chelsea-t most azzal vádolják, hogy egy gyűjteményből ellopta apja egyik legértékesebb festményét. Rövidesen azonban még komolyabbra fordulnak a dolgok. Gyilkosság történik és minden jel arra mutat, hogy a lány volt a tettes.

A segítségére siető jogászok a nyomozás során szinte eltévednek New York bámulatos művész-világában és veszélyes alvilágában, miközben egyre közelebb jutnak ahhoz a személyhez, aki valójában a szálakat mozgatja...

 
1 990 Ft
Törvényszéki héják (1DVD) (Select Video kiadás)

Robert Redford ezúttal egy helyettes kerületi ügyészt alakít, aki egy rátermett ügyvédnővel (Debra Winger) karöltve próbálja meg kideríteni az igazságot egy felettébb csinos fiatal művésznőt ért komoly vádakról.

A szexis Chelsea apja is híres művész volt, aki a lány gyerekkorában egy borzalmas tűzvész során veszett oda. Chelsea-t most azzal vádolják, hogy egy gyűjteményből ellopta apja egyik legértékesebb festményét. Rövidesen azonban még komolyabbra fordulnak a dolgok. Gyilkosság történik és minden jel arra mutat, hogy a lány volt a tettes.

A segítségére siető jogászok a nyomozás során szinte eltévednek New York bámulatos művész-világában és veszélyes alvilágában, miközben egyre közelebb jutnak ahhoz a személyhez, aki valójában a szálakat mozgatja...

 
1 990 Ft
Újonc, Az (1DVD)

Az ifjú és naiv Clark Kellogg nem is sejti, micsoda
kalamajkába csöppen, amikor a tehetős New York-i kereskedő, Carmine Sabatini
alkalmazásába áll.

A kétes ügyleteiről híres Sabatini szerető atyaként
viszonyul a fiúhoz, akinek komoly hűségpróbán kell átesnie az FBI-ügynökök megjelenéskor,
akik mindenáron dutyiba akarják juttatni munkaadóját.

 
3 990 Ft
Utolsó jelenet, Az (1DVD)

Az FBI régóta szeretné fülön csípni John Gottit, az alvilág egyik vezérét, és most úgy tűnik egy jó ötletnek köszönhetően sikerül a közelébe férkőzniük. Joe Devine ügynök azt a feladatot kapja, hogy hollywoodi producernek kiadva magát vegyüljön el az álomgyárban és így próbáljon a szórakoztatóipar szereplőivel hagyományosan jó viszonyt ápoló Gotti bizalmába kerülni.

Joe sikerrel építgeti álcáját: stábot szerződtet, és úgy tesz, mintha egy nagyszabású produkción dolgozna. A „készülő” film rendezői posztjára egy fiatal, törekvő direktor pályázik, aki mindenre hajlandó, hogy végre egy rendes nagy filmet forgathasson. Arról azonban elfelejtették tájékoztatni, hogy ezt a filmet valójában soha nem akarta senki elkészíteni. Ahogy a lelkes rendező beleveti magát a munkába, az ügynöknek is egyre jobban tetszik a hollywoodi pörgés, és az FBI-nál is sokaknak imponál, hogy benne vannak a showbizniszben. A felettesek lassan ráeszmélnek, hogy az ügynökség egyik-másik tagja lassan már több időt tölt a fantom-film forgatásával, mint Gotti lebuktatásával…

 
1 990 Ft
Vabank 1. (1DVD)

A 30-as évek Lengyelországában játszódó történet alapja egy klasszikus feldolgozás. A frissen szabaduló kasszafúró Henrik (Juliusz Machulski) rádöbben, hogy voltaképen a volt bűntársaknak "köszönheti" a börtönbeli 6 évet és legjobb barátja halálát.

Természetesen nem akarván adósa maradni az időközben bankárrá felkapaszkodott volt bűntársának Henrik elhatározza, hogy újdonsült fiatal "munkatársaival" és egy régi jó barátjával kirabolják a bankár pénzintézetét.

Hogy mégis mi teszi ezt a filmet különlegessé?

A helyenként humorral átitatott történet a mulatságos négyesen keresztül bemutatva a valódi békebeli éveket idézi, Juliusz Machulski (Szexmisszió) keze nyomát viselve.

 
2 990 Ft
Váltság -Nobel-díj (1DVD) (2007)
Barkley Michaelson (Bryan Greenberg – A csajok háborúja) éppen Ph.D. tézisén dolgozik, amikor apja, az ismert kutató, Eli Michaelson (Alan Rickman – Harry Potter-sorozat) megnyeri a kémiai Nobel-díjat. Csakhogy Eli múltbéli piszkos ügyei kezdenek összeütközésbe kerülni a jelennel. Amikor Barkley-t elrabolják a díjátadó estéjén, Eli visszautasítja, hogy váltságdíjat fizessen. Így kezdődik tehát a keserű mese a rosszul működő családról, vágyról, árulásról, és végezetül a bosszúról. Randall Mill... 
1 990 Ft
Vén rókák  (1DVD) (2017) (Morgan Freeman / Michael Caine)
Morgan Freeman, Michael Caine és Alan Arkin Willie, Joe és Al, a három régi jó barát bőrébe bújik, akik egy nap arra ébrednek, hogy a nyugdíjuk vállalati átszervezés áldozatává vált. Ezen aztán úgy felháborodnak, hogy elhatározzák, hagyják a fenébe a nyugdíjas éveket, és életükben először a bűn útjára lépnek. Ahhoz, hogy a számláikat kifizessék, szeretteik jövőjét pedig biztosítsák, a trió veszélyes feladatra vállalkozik, mégpedig arra, hogy kirabolják azt a bankot, amely lenyelte a nyugdíju... 
1 990 Ft
Vérdíj, A (1DVD) (Perrier's Bounty) (2009)

Michael (Cillian Murphy – A sötét lovag, Eredet, Napfény) Dublin legalávalóbb gengszterétől, Perriertől (Brendan Gleeson – A Guardista, Harry Potter és a tűz serlege) kér kölcsön. Mivel átmenetileg semmije sincs, törleszteni sem tud, ám 24 órán belül fizetnie kell, különben apránként törik el csontjait. A behajtók Michael legjobb, egyben öngyilkos hajlamú barátnője jelenlétében érkeznek, s Brenda lelövi egyiküket. Hogy a helyzet még jobb legyen, befut Michael apja is (az Oscar®-díjas Jim Broadbent – Harry Potter és a halál ereklyéi, Iris, Bridget Jones naplója), s látja a történteket, így hármasban próbálnak elrejtőzni a hegyekben. Perrier pedig komoly vérdíjat tűz ki Michael fejére.
Menekülésük során a bogaras Jim egyfolytában a haláltól retteg, Brenda egyre morózusabb. Michael úgy érzi, szép lassan megőrül, s nyomában Dublin összes (vérdíjra hajtó) kemény legénye. Végül nem marad más, minthogy szembenézzen Perreirrel…

 
1 990 Ft
Vérfagyasztó (1996 - Curdled) (1DVD) (Reb Braddock)

Gabriella, a takarítónő gyerekkora óta szenvedélyesen érdeklődik a gyilkosságok iránt. Foglalkozási ártalomként olyasmibe üti az orrát, amibe nem kellene. Mielőtt még veszélyességi pótlékot kérhetne munkaadóitól, szemrevaló sorozatgyilkos ered a nyomába, hogy munkaeszközeivel hallgatásra bírja.

 
990 Ft
Viszem a bankot (1DVD)

Fogd a pénzt és huss! A Golfőrültek, a Szellemírtók és az Idétlen időkig sztárja játssza a főszerepet ebben a harsány New York-i krimi-komédiában, amely a világ legnagyobb bankrablásáról szól, legalábbis Grimm (Bill Murray) szerint, aki bohócnak öltözve rámolja ki a város egyik legnagyobb bankját. Bűntársai, Phyllis (Geena Davis) és Loomis (Randy Quaid) leborulnak a nagyszerű terv előtt, és simán is megy minden, amíg a közel egy millió dolcsit meglovasító trió szembe nem találja magát a New York-i közlekedéssel, valamint Rotzinger felügyelővel (Jason Robards), a nagymellényű zsaruval. Menekülés közben a találékony Grimm és társai kipróbálnak kocsit, taxit, buszt, villamost, sőt még egy repülőt is, de úgy tűnik, a Nagy Almából kijutni valamivel nehezebb, mint bankot rabolni…

 
2 990 Ft
Zsaroló zsaruk 1. (1DVD)

A tapasztalt, öreg René felügyelő jól megél a korrupcióból, mígnem egy napon kap a nyakába egy fiatal kollégát, aki frissen végezte a rendőrakadémiát, s most a gyakorlatban lelkiismeretesen akarja alkalmazni az ott tanultakat.

Időbe telik, amíg René elfogadtatja vele a törvényesség általa kialakított, sajátos értelmezését, de hamarosan a tanítvány ráérez a könnyű lehetőségek boldogító ízére és még mesterét is felülmúlja.

 
1 990 Ft
Zsaroló zsaruk 2. (1DVD) (Ripoux contre ripoux, 1990)

A bűnügyi vígjáték második részében az újonc Francois (Thierry Lhermitte) morális válságba kerül, mert rendőrfelügyelő szeretne lenni, ám a dörzsölt és tapasztalt öreg róka, René (Philippe Noiret) mellett belekóstolt a korrupt élet gyönyöreibe. Amikor egy szerencsétlen ügy kapcsán mindkettejüket felfüggesztik, két makulátlan jellemű zsaru kerül helyükre. A környék kereskedői hamarosan visszasírják a rend emberarcú őreit.

 
2 990 Ft
Zsaru pánikban (1DVD)

Charlie az egyik legjobb beépített kábítószerellenes ügynök. Legutolsó bevetésükben ő is ölt, ráadásul társát is megölték. Azóta teljesen összetört. A szolgálat nem akarja elengedni, inkább rábeszéli egy utolsó akcióra. New Yorkba kell mennie Fulvio Nesstra maffiózó kézrekerítése végett. A gondterhelt Charlie összeismerkedik a repülőn egy pszichiáterrel, aki csoportterápiát javasol számára. Charlie fellelkesül az ötleten, közben nem is sejti, hogy a maffiafőnök is hasonló válsággal küzd. Az ügynöknek már csak azért is megéri vigyáznia magára, mert az egyik javasolt doktornőbe szerelmes lesz, és mint tudjuk, ez igencsak erősíti a szervezetet...

 
1 990 Ft

Sorrend: