Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

fantasy / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >fantasy / dráma

Sorrend:

Az egészség ellenszere (1DVD) (2016)
Egy nagyvállalat fiatal és ambiciózus alkalmazottját (Dane DeHaan – Az erő krónikája, A csodálatos Pókember 2.) bízzák meg, hogy hozza haza a távoli és rejtélyes szanatóriumban pihenő főnökét. A különös intézmény rémisztő titkai és furcsaságai azonban próbára teszik elméjének épségét. Mialatt az időközben eltűnt főnöke után kutat, őt magát is azzal a rejtélyes betegséggel diagnosztiázálják, amely a többi ápoltat is a szanatórium falai mögött tartja, a titokzatos ellenszer után sóvárogva... Go... 
1 990 Ft
Baseball álmok (1DVD) (1989)  (feliratos) (Kevin Costner)

Ray és családja alig telepszik le egy iowai farmon, a férfinak látomása támad: egy szellem a kukoricaföldek fölött lebegve arra utasítja, létesítsen base- ballpályát.

 
2 990 Ft
Bunuel és Salamon király asztala (1DVD)

Carlos Saura, hogy lerója tiszteletét barátjának és honfitársának, a méltán elismert rendezőnek Luis Bunuelnek, a legszebb ajándékot adta, amit egy rendező adhat: egy saját filmet. Egy kitalált filmet, melyben Bunuelé a főszerep.

A filmben Bunuel egy jelenkori filmkészítő, aki ha lehunyja a szemét, máris látja a filmet amit elkészítene saját fiatalkori éveiről Toledóban, barátaival, Salvador Dalival és Frederico Garcia Lorcával. Toledó sikátoraiban elindulnak megkeresni a legendás Salamon király asztalát, melynek létezéséről rengeteg titokzatos történet keletkezett az évszázadok során.

Aki megtalálja az asztalt az képes lesz látni a múltat, a jelent és a jövőt.

 
1 490 Ft
Faun labirintusa, A (1DVD) (Oscar-díj)

Spanyolország, 1944. A polgárháború véget ért.

Carmen (Ariadna Gil) kislányával, Oféliával (Ivana Baquero) újdonsült férjéhez költözik. A tekintélyelvű, hideg Vidal (Sergi López) Franco tábornok seregének egyik kapitánya.

Ofélia nem szenvedheti új környezetét, és egy rejtélyes labirintusban keres menedéket, melyet hatalmas házuk mögött fedezett fel. Védelmezőjévé egy varázslatos teremtmény Faun szegődik, aki felfedi, hogy a kislány egy mágikus királyság rég elveszett hercegnője.

Hogy kinyomozza az igazságot, Oféliának három veszedelmes próbát kell kiállnia, próbákat, melyekre senki nem készítette fel...

 
1 990 Ft
Földrengések zongorahangolója (1DVD)

A gyönyörű operaénekesnőt, Malvinát (Amira CASAR – Tutira kamuzunk, A pokol anatómiája), az esküvője estéjén elrabolja a gonosz Dr. Droz (Gottfried JOHN – Asterix és Obelix, Mária Magdolna), aki Felisbertót (César SARACHU), egy ártatlan zongorahangolót hív elhagyott villájába, hogy furcsa zenélő gépeit felügyelje. Felisberto apránként rájön a doktor szörnyű tervére, hogy színpadra akarja vinni Malvina sorsáról szóló ördögi operáját, ezért úgy dönt, megpróbálja megmenteni a lányt. Terve azonban Droz perverz világának csapdájába sodorja őt…

 
1 990 Ft
Kafka (1991) (1DVD) (Jeremy Irons - Steven Soderbergh)

1919-ben Kafka magányosan él Prága egyik lakónegyedében. Életét kettéosztják a nappalok, amikor unalmas és értelmetlen hivatalbeli munkáját végzi, és az éjszakák, amelyek során felébred benne az író. Egyik nap a folyóból kihalásszák egyik munkatársa holttestét. Kafka nem hisz a hivatalos jelentésnek, amely szerint a férfi öngyilkos lett, ezért elhatározza, hogy kideríti az igazságot.

 
1 990 Ft
Kísértettörténet (1DVD)

Az Oscar-díjas Casey Affleck (Hideg nyomon, A régi város) és Rooney Mara (A tetovált lány, Carol) fiatal párt alakítanak a filmben, akiket egy tragédia elválaszt egymástól, az elhunyt férfi azonban szellemként visszatér külvárosi otthonába egykori kedveséhez.
Felejthetetlen, meditatív történet gyászról és szeretetről… A Kísértettörténet lehengerlő és különleges élményt nyújt, mely a stáblista vége után is még jó darabig a nézővel marad.

 
1 990 Ft
Komfortos mennyország (1DVD)

Susie Salmont tizennégy évesen, iskolából hazafelé menet gyilkolták meg. Bár szülei már régen elsiratták, Susie nem képes elszakadni befejezetlen életétől: a köztes lét állapotában, Föld és menny között lebegve igyekszik enyhíteni szerettei gyászán. Különös eszközeivel kitartóan küzd a miénkkel határos másvilágon, hogy apja leleplezhesse a kegyetlen gyilkost, ő maga pedig meglelhesse az örök nyugalmat.
Az Oscar-díjas* Peter Jackson rendező lenyűgöző képvilágú, feszültséggel teli filmje egy kislány életéről, haláláról és mindarról, ami az után következett.

 
1 990 Ft
Mágus, A (2006 - The Illusionist) (1DVD) (Edward Norton)

Az Oscar-díjra jelölt Paul Giamatti és Edward Norton a főszereplői ennek a lenyűgöző filmnek, amely varázslatosan üdítő keveréke az izgalomnak, a románcnak, és a szédületes csavaroknak.

Az ünnepelt mágus, Eisenheim (Norton - Harcosok klubja, A hihetetlen Hulk) nem csak egész Bécset kápráztatja el mutatványaival, hanem az ambiciózus Leopold koronaherceget (Rufus Sewell - Lovagregény, A makrancos hölgy), Ferenc József fiát is. Ám amikor Leopold menyasszonya (Jessica Biel - Penge: Szentháromság, Next - A holnap a múlté) megpillantja gyerekkori szerelmét, Eisenheimet, és újra fellobban iránta a tűz, a koronaherceg érdeklődése megszállottsággá válik. A város főfelügyelője (Giamatti - Lány a vízben, Kerülőutak) hirtelen egy sokkoló bűncselekmény kellős közepén találja magát, és miközben Leopold megbízásából egyre közelebbről figyeli a mágust, Eisenheim élete legnagyobb és legmesteribb trükkjét készül végrehajtani.

 
1 990 Ft
Mennyei teremtmények (1DVD)

Pauline és Juliet egy új-zélandi kisvárosban, Christchurch-ben élnek. Az iskolában barátkoznak össze, és a köztük lévő társadalmi különbség ellenére elválaszthatatlan barátnők lesznek. Juliet angol és jól szituált, Pauline rosszul öltözött és szülei mindennapos gondjai lehúzzák nagyra törő álmait. Ketten együtt elhatározzák, hogy izgalmas regényeket írnak, s közben egyre mélyebbre merülnek a képzelet világába. Amikor a szülőknek feltűnik a két lány túlzott vonzódása és különös viselkedése, megpróbálják szétválasztani őket, de ők ezt minden eszközzel megakadályozzák - akár gyilkossággal is!

 
1 990 Ft
Noé (2014) (1DVD) (Russell Crowe)

Az Oscar®-díjas Russell Crowe játssza Noét ebben a lélegzetelállító filmben, melyet a bátorság, az önfeláldozás és a remény örökérvényű története inspirált. Emma Watson, valamint két Oscar®-díjas** színész, Anthony Hopkins és Jennifer Connelly is feltűnik az elismert Darren Aronofsky (Fekete hattyú) vizuálisan lenyűgöző, akciódús kalandfilmjében, amely a kritikusok szerint az „egyik legemlékezetesebb Biblia-adaptáció, melyet valaha is filmre álmodtak.” (Richard Roeper, Chicago Sun Times)

 
3 990 Ft
  Orfeusz (1949) (1DVD) (Jean Marais) (Klub Publishing kiadás)

A legendás Jean Cocteau eredeti hangulatú Orfeusz-feldolgozásával,
amelynek főszerepét egy ugyancsak halhatatlan francia sztár, Jean Marais
alakítja!

Cocteau az Orfeusz-történetet filmjében a háború utáni Franciaországba
helyezi át. Orfeusz egy sikeres költő, aki szemtanúja lesz, amint egyik
ifjú riválisát halálra gázolja egy motoros kedvenc kávéházuk előtt. A balesetet
csak ő és egy titokzatos, gyönyörű nő látta, aki a halottat magával viszi, és
Orfeuszt is a lakásába csábítja. A lakásban a nő a halottat átviszi egy
tükrön - ő a Halál hercegnője...

A hercegnő gyilkosokat küld Orfeusz szeretett felesége, Euridiké
ellen, és amikor az asszonyt elragadja a Halál, Orfeusz utána
megy az alvilágba.

A pokoljárás történetét Cocteau utánozhatatlan költői képekkel és rengeteg
szimbolizmussal kelti életre ebben a kihagyhatatlan filmtörténeti remekműben!

 
2 990 Ft

Sorrend: