Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

Wall-E (1DVD) (Disney, Pixar) (2008)
A Némó nyomában rendezője, valamint a Verdák és a Lecsó kiagyalói egy nem is olyan messzi-messzi galaxisba repítik nézőiket. Az óriási űrkaland főszereplője egy elszánt kis lánctalpas, WALL•E.


WALL•E, a kíváncsi és szeretni való robot sok száz éven keresztül végzi magányos munkáját, ám egy nap találkozik ÉVA-val, a sikkes kutatórobot-lánnyal, és ez megváltoztatja az életét. Tarts te is velük és a többi fantasztikus szereplővel a világegyetem legvadabb vágtájára!... 
1 990 Ft
  Wall-E (DVD+könyv) (digibook) (Disney) (kissé karcos lemez)

Ez a limitált kiadású digibook a film mellett egy 24 oldalas könyvecskét tartalmaz benne érdekességekkel a filmről és a karakterekről, valamint gyerekeknek szóló játékokkal, rejtvényekkel - teljesen magyar nyelven!

WALL•E, a kíváncsi és szeretni való robot sok száz éven keresztül végzi magányos munkáját, ám egy nap találkozik ÉVA-val, a sikkes kutatórobot-lánnyal, és ez megváltoztatja az életét. Tarts te is velük és a többi fantasztikus szereplővel a világegyetem legvadabb vágtájára!

 
1 990 Ft
  Wallace és Gromit és az elvetemült veteménylény (1DVD) (Wallace and Gromit: The Curse of the Were-Rabbit, 2005) A fotó csak reklám! (nagyon karcos példány)

A világszerte méltán népszerű, vidám gyurmafilm-figurák, Wallace és Gromit első egész estés kalandja olyan jól sikerült, hogy idén a Legjobb animációs film kategóriában Oscar-díjra is jelölték az alkotást!

A Csibefutam alkotóinak új vígjátékában Wallace és Gromit egy titokzatos zöldségpusztító fenevaddal találja szemben magát. Közeledik a szokásos éves Zöldségóriás Verseny, és a két vállalkozó kedvű jóbarát egy vagyont keres a környékbeli gazdáknál az új, rafinált rágcsáló-elhárító találmányukkal, amely humánus módon tartja távol a veteményeskerteket megrohamozni szándékozó nyúlhadat.

Ám úgy tűnik, a szerkezet nem minden rágcsálóval szemben hatásos. Éjszakánként ugyanis egy hatalmas „fenevad” garázdálkodik a kertekben, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül!

A Zöldségóriás Verseny házigazdája, Lady Tottington megbízza Wallace-t és Gromitot, hogy kapják el a titokzatos gonosztevőt. Miközben a fantáziadús feltalálók egy újabb elmés masinán dolgoznak, a Lady sznob udvarlója is a kertek végében sündörög, és azt tervezi, hogy egyszerűen lepuffantja a kertek rémét…

EXTRÁK

Audiókommentár - a film alkotóival - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - Kimaradt jelenetek, akár az alkotók kommentárjával is (kb. 13 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Wallace és Gromit története (kb. 20 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Pillantás a színfalak mögé (kb. 13 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Egy nap Aardmannál (kb. 8 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Hogyan építsünk nyulat? (kb. 4 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Előzetes -
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) -
Képgaléria -
 
1 490 Ft
Wilbur nagy kalandja - Charlotte hálója 2 (1DVD)
Wilbur, a malac tudja, milyen fontos a barátság – megtanulta egy Charlotte nevű póktól. Így amikor találkozik Kardigánnal, a magányos báránnyal, Wilbur azonnal barátjává fogadja. Bevezeti Kardigánt a tanyasi élet örömeibe, és bemutatja három nagyon különleges póknak: Nellie-nak, Araneának és Joynak, Charlotte lányainak. Amikor Zuckerman gazda eladja Kardigánt egy másik gazdának, Wilbur rájön, mit kell tennie. Egy agyafúrt patkány, Templeton társaságában Wilbur és Charlotte lányai nekivágnak a... 
1 990 Ft
Winx Club 1. évad 1. (1DVD) (2004)
Váratlan Esemény - Csodálatos dolog együtt tanulni a varázslatot Stellával, Florával, Musával ésTechnával, de a mágia dimenziójában a boszorkányoknak is van iskolájuk, a Felhő Torony, ahol a veszélyes Icy, Darcy és Stormy tanulnak. És váratlan események mindig adódnak.

Köszöntünk Magixban - Bloom lenyűgöző új életet fedez fel, új barátokra talál. De a mágikus dimenzióban boszorkányokkal is találkozik. Ez lesz az első nehézség, amivel meg kell birkóznia. AMágix veszélybe k... 
990 Ft
Z, a hangya (1DVD) (DreamWorks) (Select Video kiadás)

Az élet nem habostorta Z számára, aki egy kis dolgozó
hangya nagy ötletekkel, és az esélye, hogy meghódítsa a gyönyörű Bala
hercegnőt, szó szerint egy a milliárdhoz. De amikor Z rábeszéli katonahangya
barátját, hogy átmenetileg cseréljenek posztot, a dolgok vad fordulatot vesznek.

A termeszekkel vívott háborútól a "Rovarkánaán"
keresésén át Z kalandjai végül odáig vezetnek, hogy meg kell ütköznie
a könyörtelen Csáprágó tábornokkal, aki ki akarja irtani az egész bolyt.
Z, az egykor legjelentéktelenebb dolgozó most a legnagyobb hőssé válhat
mindannyiuk közül!

 
1 990 Ft
Zambézia (1DVD) (2D-s és 3D-s változat)

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom – apja akarata ellenére – elhagyja távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a védelmi repülőosztaghoz, mert ő is részt szeretne venni Zambézia egének védelmében.
Édesapja utánaered, de Budzo, a gonosz terveket dédelgető leguán foglyul ejti. Vijjunak és lelki társának, Pihének minden repülési tudását össze kell szednie, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

 
1 990 Ft
Zöld urai, A (1DVD) (kissé karcos példány)
A Jégkorszak alkotóinak új filmje az év legszórakoztatóbb és legvidámabb animációs története.
Egy kamasz lány, maga sem tudja, hogyan, átkerül egy mágikus világba, és elképesztő kalandokba keveredik. Tara királynő különleges feladatot bíz rá, így ő lesz a délceg levélőrök és a gonosz bogánok háborújának legfontosabb szereplője. Mesés várkastélyok, lenyűgöző tájak, kolibrilovasok, vad csaták és egy udvarlásra mindig kész csigapáros is e különleges világ része. Sok kritikus az „animá... 
1 990 Ft
Zootropolis - Állati nagy balhé (1DVD) (Walt Disney)

A Walt Disney Animation Studios produkciójában érkezik ez a lebilincselő kaland-vígjáték, amely az állatok által benépesített, lenyűgözően modern Zootropolisban játszódik.
Hogy bebizonyítsa, hogy igenis megállja a helyét a zootropolisi rendőrségen, melyhez a város történetében most először csatlakozhatott nyúl, Judy Hopps, a buzgó nyuszi azonnal ráveti magát első ügyére, és bármire hajlandó, hogy megoldja – még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia Nick Wilde-dal, a minden hájjal megkent szélhámos rókával. Vidd haza ezt a nagyszerű kalandot, amely telis-tele van akcióval, szívvel és lélekkel, és mindenki számára remek szórakozás – növényevőknek és ragadozóknak egyaránt!

 
2 990 Ft
  Zsinóron (2004) (1DVD) (Anders Ronnow Klarlund) (karcos példány)

Hal Tara herceg holtan találja apját, Hebalon uralkodóját. Menekülnie kell, hogy mentse az életét. Rabszolgának álcázva magát elindul, és útja során szembe kell szállnia a múltját érintő, fájdalmas igazságokkal, és a bizonytalan jövővel... Habalon királya öngyilkos lesz, hogy halálával békét hozzon népének, kiengesztelhesse a Zeritheket, akik saját személyes bűnei miatt lettek ellenségei. Gonosz fivére, Nezo azonban megakadályozza a békekötést, sőt elhiteti az ifjú trónörökössel, hogy a Zerithek voltak apja gyilkosai. A fiú elindul tehát, hogy bosszút álljon a Zeritheken. Miközben vélt szövetségesei ellene fordulnak, s húgát is meggyilkolják, az ellenségnek hitt Zerithek között rátalál a szerelemre és az eltitkolt igazságra.

„A világ első teljesen integrált bábfilmje”, lenyűgözően különleges képi világgal, amely A Gyűrűk Ura rajongóit, de a formabontó, marionett-technikával előadott animációs fantasy filmek iránt érdeklődők számára is óriási élményt szerez.

 
1 490 Ft

Sorrend: