Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

DVD - természetfilmek

Főkategória >DVD - természetfilmek

Sorrend:

prev
12
next

Afrikai szafari 3D (1DVD)

Afrika csodálatos állatvilága elvenedik meg ebben a különleges természetfilben. A szavannák végtelenjét, zebra- és antilopcsorákat, oroszlánokat, elefántcsordákat, zsiráfokat és majmokat hoz eddig soha sem látott közelségbe. A térhatású képek és a Dolby Digital hangtechnika eddig még DVD-n sem tapasztalt élménnyel ajándékozza meg Önt. A térhatású képek és a Dolby Digital hangtechnika eddig még DVD-n sem tapasztalt élménnyel ajándékozza meg Önt.

 
990 Ft
  Amazing Nature 3D (3D Blu-Ray 2D Blu-Ray) (2012) (magyar vonatkozás nélkül)
Be part of a breath-taking 3D journey to the nature and take the real 3D experience right into your living-room. Observe the animals in their moments on needle sharp 3D images. You can play it back with relaxing music . This film will be a unique experience produced in stereoscopic real 3D.  
3 990 Ft
  Bengáli tigrisek Afrikában (1DVD) (Discovery - A természet csodái sorozat 7.)

Filmünk egy rendkívül izgalmas vállalkozás története, amelyben fogságban született bengáli tigriseket tanítanak a vadonbeli életre, egy Dél-Afrikai természetvédelmi parkban. Köztudott, hogy ezen a kontinensen nem élnek tigrisek, ám két bátor természettudós mégis kísérletet tesz arra, hogy az Indiában veszélybe került nagymacskáknak itt biztosítson új élőhelyet. A három évig tartó merész vállalkozás során megtanítják a tigriseknek a zsákmányszerzés fortélyait, miközben a hatalmasra növő bengáli tigrisek, és az őket nevelő tudósok is veszedelmes kalandokba kerülnek...

 
990 Ft
Cimborák hegyen-völgyön (1DVD) (Homoki-Nagy István)

A Cimborák első részének főszereplői mellett itt más állatok is megjelennek, többek között hiúz, vadmacska, mókus, mosómedve és egy afrikai gepárd. Lényegesen nagyobb szerepet kap az ember, bár nem elég hitelesen. A rendező nemcsak az állatok világát ismeri tökéletesen, hanem a filmművészetnek is kitűnő mestere. Nagyszerű érzékkel teremt feszültséget, alkalmazza a szakma minden fogását. Az első rész reális történetéhez képest itt az idomítás csodája kerül előtérbe. Fickó és Pletyka színésznek is nagyszerű. Miközben "végrehajtják" a rendezői instrukciókat, lelkiállapotokat is képesek tükrözni. Tudnak "szomorkodni", "nevetni", "beszélni"...

 
1 990 Ft
Cimborák nádi szélben (1DVD) (Homoki-Nagy István)

Több év hallatlan türelme, kitartása és az alkotó bámulatos természetismerete hozta létre ezt az új természetfilmet, amely - eltérően előző filmjeitől - nemcsak mozaikok összessége az állatvilágból, hanem kerek állatregény teljes dramaturgiává. A sokszínű és gondosan szőtt filmmese főszereplői Fickó, a vakmerő magyar vizsla, Pletyka, a kotnyeles tacskó és Nimród, a vadászmadárrá szelídült héja. Az ő izgalmas kalandjaikat követhetjük nyomon a Kis-Balaton nádrengetegében, de történetükben már szerepet kap az ember is.

 
1 990 Ft
  Cousteau, Jacques-Yves gyűjtemény 1. - Csend világa, A (1DVD) (felületi karcok a lemezen)

Jacques-Yves Cousteau (1910–1997), a legendás tengerkutató varázslatos
utazásra hívja a természet szerelmeseit. Cousteau és maroknyi csapata
az ötvenes évek legmodernebb, a mai embert is zavarba ejtő technikájával kutatja
a tengerek mélyét, hogy megfejtse bolygónk eddig ismeretlen részének évmilliós
titkait.

Ám az óceánok mélye, a varázslatos csend világa megszámlálhatatlan szépsége
és csodája mellett rengeteg veszélyt is rejteget. A mélységi mámorral kacérkodó
tengerészek hol többtonnás bálnák gyűrűjében találják magukat, hol tucatnyi
vérszomjas cápával veszik fel a harcot. Lakatlan szigetek, különleges élőlények
és egy egyedi életforma, a tengerek hullámaival bátran szembenéző matrózok mindennapjai
elevenednek meg kockáról kockára, miközben feltárul előttünk a háborgó és egyszerre
bámulatba ejtő óceánok kegyetlen és csodálatos élete.

A csend világa az ötvenes évek legnagyobb hatású természetfilmje, melyért
készítoi 1956-ban a Cannes-i Filmfesztivál Arany pálmáját, majd 1957-ben a legjobb
dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat is átvehették!

 
1 990 Ft
  Cousteau, Jacques-Yves gyűjtemény 2. - Sötétség birodalma, A (1DVD)

Jacques-Yves Cousteau (1910-1997), a neves biológus és tengerkutató
korszakalkotó elképzeléseivel és zseniális találmányok segítségével tárja fel
az óceánok mélyét. Több tíz méterre a tengerszint alatt mesterséges mini várost
hoz létre, így ő és tucatnyi társa testközelből vizsgálhatja a mélység élőlényeit,
és saját alkalmazkodásukat az elszigeteltséghez és a megváltozott életkörülményekhez.

Futurisztikus tengeralattjárójuk segítségével Cousteau olyan mélységekbe
merészkedik, ahol előtte még egyetlen ember sem járt, és olyan élőlényekkel
találkozik, melyeket eddig még senki sem fedezett fel. A lélegzetelállító vízalatti
felvételek, a szinte hihetetlen kutatási körülmények, melyek forradalmasították
a filmkészítést és a tengerbiológiát, még most, közel ötven évvel a kísérlet
óta is korosztálytól függetlenül mindenkit lebilincsel és magával ránt a sötétség
végeláthatatlan birodalmába.

 
1 990 Ft
  Details about The Wonders of God's Creation, (3DVD)  (A teremtés csodái) (Angol nyelvű)
In this 3 DVD series, you will travel from deep within space to deep within the human body. Throughout your journey, you will learn more about the Master Creator as you learn more about His creation.
Planet Earth: Sanctuary of Life DVD
In the vast expanse of the solar system, the earth stands alone. Nowhere else but on this small, bluish jewel has God brought together the precise and perfect qualities necessary to sustain life. As you watch this memorable tour of our planet, you will discover h... 
1 990 Ft
  Élet a fagyban (1DVD) (digipack) (David Attenborough) (BBC)

A Déli-sark egy izolált, vad, fagyos kontinens. Földünk jégmezőinek 90%-a itt található, mely terület a téli hónapokban közel duplájára nő a mínusz 70°C hőmérséklet alatt. Mégis, ez a barátságtalan vidék otthont ad egy meglepően gazdag élővilágnak. Eme monumentális díszletek között jön világra a bolygó fóka állományának fele. A picinyeknek hihetetlen hőmérséklet különbséget kell megtapasztalniuk születésük során; az anyaméh 37 fokos melege után, az apróságoknak a csípős mínusz 20 fokos sarki nyárral kell szembesülniük. Ám nemcsak a fókák, hanem a Földünkön elő pingvinek is itt születnek. A király pingvin a közel 5000 fiókából álló pingvintelepen hagyja kicsinyeit, míg élelem után járja a tengert. Visszatéréskor a fiókák egyedi hangjelzést adnak ki, melyről a szülők beazonosítják saját kicsinyüket.

 
2 990 Ft
  Élet megpróbáltatásai, Az (4DVD box) (digipack) (David Attenborough) (BBC) (DVD díszkiadás)

Az élet megpróbáltatásai a valaha készült legátfogóbb természetfilmek egyike. Az állatok viselkedését vizsgálja a maga végtelen sokszínűségében, alkalmat adva a nézőknek, hogy betekintsenek az állatok egyszer varázslatosan érzékeny, máskor véresen félelmetes világába.

Kölykeiket elhagyó szülők; táplálék után kutatók; otthont keresők és építők; párkeresők – minden nap egy új kihívást és próbát jelent, még a legegészségesebb és legjobban alkalmazkodni tudó állatok számára is.

 
9 990 Ft
  Élet, Az - DVD 1-4. (4DVD box) (David Attenborough) (BBC) (DVD díszkiadás)

Több mint 4 évnyi munka és 3000 forgatási nap után, bejárva a világ összes kontinensét és legeldugottabb kis zugát végre elkészült a természetfilmek új generációját képviselő remekmű: "AZ ÉLET", David Attenborough új filmje. Fedezd fel a földi élet sokszínűségét és azokat a bámulatosan különleges taktikákat amiket az állatok kifejlesztettek az életben maradásukhoz. Most végre megtapasztalhatod a természetet úgy, ahogy előtte még soha. Ez itt maga az evolúció. Nézd meg azt ahogy a föld különféle élőlényei megvívják harcukat a túlélésért, mind a környezetükkel, mind a ragadozókkal, végsőkig feszítve közben fizikai és szellemi határaikat. A digitális technika forradalmi látványvilága pedig eközben olyan képeket közvetít amiktől szó szerint eláll a lélegzetünk is.

A BBC új 10 részes 585 perces sorozata 130 önálló történetből áll, amelyeknek mindegyike telve van csodákkal, hihetetlen felfedezésekkel és soha nem látott káprázatos felvételekkel.

David Attenborough magyar hangja Végvári Tamás.

 
7 990 Ft
  Emberszabású majmok - Erdei rokonaink közelről (1DVD) (Discovery - A természet csodái sorozat 05.)

A majmok az emberi faj legközelebbi rokonai. Megközelítik az ember intelligenciaszintjét, és jelentősen felülmúlják erőnket és fürgeségünket. Legismertebb egyedeik közé tartoznak a lendületes mozgású orángutánok, a találékony csimpánzok és az impozáns termetû, hatalmas gorillák. Élőhelyül az őserdõk mélyét, vagy a magas hegyeket választják. Talán ez lehet az oka, hogy titokzatos életüket csak az utóbbi évtizedben kezdtük megismerni...

 
990 Ft
  És még egymillió lépés 1. - A nyugati határszélen (1DVD) (Mokép kiadás)

Rockenbauer Pál, a kéktúra mentén megtett másfélmillió lépése után 7 évvel, újra elindult felfedezni Magyarország természeti és kulturáis értékeit.

A Velemtől Szekszárdig tartó egymillió lépés során az Őrség, a Göcsej, a Zselic és a Mecsek falvaiban élő emberek mindennapi életével és hagyományaival találkozhatunk.

- A bronzkori várostól Savariáig
- Szombathelytől Jákon át...
- Körmendtől az Őrség felé
- Őrségi tájak

 
2 990 Ft
  És még egymillió lépés 2. - A távoli Zalában (1DVD) (Mokép kiadás)

Rockenbauer Pál, a kéktúra mentén megtett másfélmillió lépése után 7 évvel, újra elindult felfedezni Magyarország természeti és kulturáis értékeit.

A Velemtől Szekszárdig tartó egymillió lépés során az Őrség, a Göcsej, a Zselic és a Mecsek falvaiban élő emberek mindennapi életével és hagyományaival találkozhatunk.

- Kacskaringó Vasban, Zalában
- A Zala völgyében
- Göcsejben
- Megy a csapat Kanizsára

 
2 990 Ft
  És még egymillió lépés 3. - Somogy homokján, Zselic dombjain (1DVD) (Mokép kiadás

Rockenbauer Pál, a kéktúra mentén megtett másfélmillió lépése után 7 évvel, újra elindult felfedezni Magyarország természeti és kulturáis értékeit.

A Velemtől Szekszárdig tartó egymillió lépés során az Őrség, a Göcsej, a Zselic és a Mecsek falvaiban élő emberek mindennapi életével és hagyományaival találkozhatunk.

- Az ismeretlen Belső Somogy
- Somogyország déli tájain
- Belépünk a Zselicbe
- Pusztuló, éledő zselici falvak

 
2 990 Ft
És még egymillió lépés 4. - A Mecsekben (1DVD)

Rockenbauer Pál, a kéktúra mentén megtett másfélmillió lépése után 7 évvel, újra elindult felfedezni Magyarország természeti és kulturáis értékeit.

A Velemtől Szekszárdig tartó egymillió lépés során az Őrség, a Göcsej, a Zselic és a Mecsek falvaiban élő emberek mindennapi életével és hagyományaival találkozhatunk.

- A Nyugati Mecsekben
- A Mecsek derekán
- A Keleti Mecsekben
- Hegyek, völgyek, mesteremberek

 
2 990 Ft
Fagy birodalma, A (3DVD box) (2011)  (David Attenborough)

A sorozat az Északi-sark és az Antarktisz vadvilágát mutatja be. A jég birodalmán a világhírű természettudós, Sir David Attenborough kalauzolja végig a nézőt. Csodálatos tenger alatti felvételek, a magasból rögzített képek olyan nagy volumenűvé teszik e sorozatot, melyből ezidáig csak keveset láthatott a magyar nézőközönség.

 
5 990 Ft
  Film: A természet csodái 10. - Rénszarvasok birodalma - ( 1DVD )
Ebben a lenyűgöző természetfilmben a kanadai tundrákra utazunk, hogy megtekintsük a Föld legnagyobb rénszarvascsordájának vándorlását. A Nyugat Sarkvidéki néven ismert csorda a legnagyobb a 25 alaszkai rénszarvas falka közül, és a karibu nevű alfajaival együtt csaknem 500000 egyedet számlál. Ez a hatalmas állatsereglet a tél közeledtével a bőségesebb táplálékforrásokat kínáló tájakra vándorol, és a tavasz beköszöntekor visszaindul északra. Kalandos útjuk során akár 10000 km távolságot is megt... 
1 990 Ft
Gyöngyvirágtól lombhullásig (1DVD) (Homoki-Nagy István)

A híres Duna-part melletti gemenci erdő beláthatatlan zöld
fái, évszázados mocsári tölgyei és fűzfaóriásai tűnnek fel a szemünk előtt.

Hajnalban indul el a vadőr, hogy szemrevételezze birodalmát
a kizöldülő erdőt, valamint hűséges vadásztársait, az idomított szirtisast,
egy zsemlyeszínű magyar vizslát, és a kis termetű drótszőrű foxit.

Ahogy a nap egyre jobban süt, úgy indul meg az élet az erdőben
is.

Homoki Nagy István klasszikusnak számító gyönyörű természetfilmjén
generációk nőttek fel. A DVD-kiadásnak köszönhetően most az otthonokba is örökre
beköltözhet a gemenci táj szépsége.

 
1 990 Ft
  Igazi Vadonélő Állatok - Dinoszauruszok és más furcsa lények. (1DVD) (2009)(National Geographic) (gyárilag írott lemez) (kissé karcos)
Készüljünk fel, hogy Bukfenc társaságában most találkozni fogunk a világ legelképesztõbb lényeivel. Induljunk kalandos idõutazásra a robogó raptorok és a termetes Tyrannosaurus rex-ek közé abba a korba, amikor még dinoszauruszok uralták a Földet! De vigyázat, a dinoszauruszok hüllõ rokonai ─ az aligátorok, gyíkok és kígyók ─ ma is közöttünk élnek! Ezen kívül egy csomó más kúszó-mászóval ─ pókkal, hangyával és bogárral ─ is találkozunk. Csatlakozzunk Bukfenchez és fedezzük fel, milyenek a DINO... 
990 Ft

prev
12
next

Sorrend: