Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Raymond Graham kivégzése (1DVD)

Raymond Graham kivégzése (1DVD)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Pontosan két óra van még hátra, és Raymond Graham elítélt élete véget ér. Annak ellenére, hogy kivégzése az elkövetett bűncselekmény fényében igazoltnak tűnik, az esemény sok ember életére lesz hatással. Így Graham ügyvédeire, akik őrült odaadással dolgoznak, hogy még az utolsó pillanatban megmentsék védencük életét, és a börtön falain kívül tüntető tömegre, akik között egyaránt megtalálhatók a halálbüntetés szószólói és ellenzői. Az intézmény falain belül pedig Graham börtönőrének, és az odarendelt személyzetnek kell szembenéznie legbensőbb érzéseikkel, az amerikai állam első kivégzésének főszereplőiként.

Két család pedig vegyes érzésekkel teli éjszaka elé néz. Az egyik türelmetlenül várja fiuk hidegvérű gyilkosának kivégzését, míg a másik szenvedve próbál megbékélni a fiú és testvér által elkövetett erőszakos bűntény gondolatával és a szerettükre váró halálos ítélettel.

Eközben a cellájában várakozó Raymond Graham élete az óra minden egyes kattanásával a végéhez közeledik, s ettől a tudattól az ő magabiztos viselkedése is apránként kínszenvedéssé válik.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai dráma

Kiadás: 1DVD, Caesar Publishing

Főszereplők: Morgan Freeman, Jeff Fahey, George Dzundza

Rendező: Daniel Petrie

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1985

Hossza: 96 perc

Webáruház készítés