Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pinokkió kalandjai 1-6. rész (1971) (2DVD) (Andrea Balestri)

Pinokkió kalandjai 1-6. rész (1971) (2DVD) (Andrea Balestri)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről

1 rész:

Geppetto, az öreg asztalos mester fából kifarag egy bábut, és elnevezi Pinokkiónak. Mivel Geppetto mindig arra vágyott, hogy fia legyen, a Jótündér hús-vér gyerekké varázsolja a fabábut, de figyelmezteti, hogy csak addig maradhat ember, amíg jól viselkedik és szót fogad apjának. Pinokkió azonban túlságosan eleven és lázadó természetű kisfiú.


2 rész:

A figyelmeztetések ellenére Pinokkio nem fogad szót senkinek. Megelégeli ezt a Jótündér és ígéretéhez híven fabábuvá változtatja a szeleburdi fiút. Szerencsére azonban a harag nem tart örökké és így Pinokió megmentheti Harlekint a tűzhaláltól.


3 rész:

„ Mindenkiben van valami rossz, de még abban is van valami jó, aki rossznak látszik” – mondja a cirkusz tulajdonosa Pinokkiónak és a jó tanács mellé még öt aranyat is ad neki. Ezt a pénzt azonban a róka és a macska minden áron meg akarja szerezni a fiútól. Hol erőszakkal, hol pedig ravaszsággal próbálják ellopni a vagyont érő kincset. Pinokkiónak pedig meg kell tanulnia, hogy ha hazudik akkor nagyon nagy lesz az orra.

4 rész:

Pinokkió börtönlakó lesz, mert a bíróság az áldozatot ítélte el, mivel ellopták tőle 4 aranyát. Szabadulása után megtalálja a kék hajú Tündér sírját, aki a sírfelirat szerint azért halt meg, mert nem tudott tovább várni rá. Gepettó ezalatt kétségbe esetten keresi fiát. A mester elhatározza, hogy a tengeren is áthajózik annak érdekében, hogy megtalálja Pinokkiót. A háborgó tenger azonban nem kegyelmez sem neki, sem csónakjának.

5 rész:

A halottnak hitt Tündér még egy esélyt ad Pinokkiónak. Amennyiben rendszeresen és szorgalmasan jár az iskolába, akkor megmenti Gepettót a haláltól. A kis vadóc osztályelső lesz és példamutató módon tanul egészen addig, amíg fel nem tűnik egy régi barát, akivel korábban együtt csavarogtak éjjel-nappal.

6 rész:

Az iskolakerülőket szamárrá változtatják. A Pinokkió nevű szamár egy cirkuszban lép fel, de szomorú véget ér. Egy csodának köszönhetően azonban Pinokkió egy cápa gyomrában újra találkozik Gepettóval, aki évek óta lakik már a szörny belsejében. A fiú arra akarja rábeszélni a mestert, hogy meneküljenek a cápa gyomrából,de legnagyobb megdöbbenésére Gepettonak esze ágában sincs elhagyni a biztonságos helyszínt.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, olasz, francia, német családi film

Kiadás: 2DVD, Automata Multimedia

Főszereplők: Andrea Balestri, Nino Manfredi, Gina Lollobrigida, Vittorio De Sica

Rendező: Luigi Comencini

Hangok: magyar mono; angol mono

Feliratok: -

Készítés éve: 1971

Hossza: 180 perc

Webáruház készítés