Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Copperfield Dávid (1999) (1DVD) (Charles Dickens) (BBC)

Copperfield Dávid (1999) (1DVD) (Charles Dickens) (BBC)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Copperfield Dávid kora gyermekévei áldott békességben és boldogságban telnek. Bár édesapja nem érhette meg fia születését, szép és szerető édesanyja, Clara, no meg Peggotty, a hűséges és odaadó szolgáló melegséggel és biztonsággal veszik körül. Mindennek egy csapásra vége szakad, amikor édesanyja feleségül megy a nagytudású, de keményszívű Edward Murdstone-hoz. Anyja korai halála után mostohaapja Londonba küldi a fiút, hogy ott önálló életet kezdjen és munkával keresse meg a kenyerét. Jósorsa összehozza a kalandos életű, ámde vajszívű Mr. Micawber-val és annak szerető feleségével.

Csakhogy Mr. Micawber az adósok börtönébe kerül. A magára maradt Dávid nénjének, Betsey Trotwoodnak a házába menekül. Nénikéje jóvoltából megnyílik előtte a világ. Élete ismét új fordulatot vesz... Dávid nénikéje, Betsey Trotwood jóvoltából folytathatja tanulmányait. A Wickfield családnál lakik, mint „kosztos diák". Hamarosan szoros barátságot köt Wickfieldék legkisebb leányával, Agnesszel.

Az évek szállnak, Dávid immár Londonban dolgozik, egy ügyvédi irodában. Beleszeret főnöke leányába, Dora Spenlow-ba, és az atya tiltakozása ellenére a fiatalok összeházasodnak. Dávid cikkeit és novelláit egyre több újság közli. Gyermekkori barátnéja, Agnes apjának, Mr. Wickfieldnek üzleti ügyeit beosztottja, Uriah Heep tartja kezében. A mindenre elszánt, gonosz férfiú Agnes kezére és vagyonára pályázik, de féltékeny dühében Betsey néni és Dávid életét is tönkre akarja tenni. Úgy tűnik, célját el is éri. Vagy mégsem?

A klasszikus történet új, BBC-s feldolgozásában nem kisebb sztárok keltik életre a regényt, mint Ian McKellen (A Gyűrűk Ura trilógia, X-Men), vagy Maggie Smith. Az ifjú Copperfield szerepében Daniel Radcliffe, alias: Harry Potter látható!

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, angol dráma

Kiadás: 1DVD, BBC

Főszereplők: Bob Hoskins, Emilia Fox, Maggie Smith, Daniel Radcliffe, Pauline Quirke, Ian McKellen

Rendező: Simon Curtis

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1999

Hossza: 179 perc

Webáruház készítés