Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fanboys - Rajongók háborúja (1DVD) (kissé karcos) tékás

Fanboys - Rajongók háborúja (1DVD) (kissé karcos) tékás

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

1998-ban egy messzi-messzi galaxisban, Star Wars rajongók türelmetlenül várják az Episode I. (Baljós Árnyak) világpremierjét. Egy csapat fiatal fanatikus, Eric, Linus, Hutch és Windows azonban ennél sokkal többre vágyik. Ők azok, akiknek A TRILÓGIA nem csak a gyermekkort jelenti, hanem magát a valóságot. Ők azok, akik nem érik be azzal, hogy több százezer embertársukkal egy időben tekintsék meg az új filmet, ők ugyanis ennél sokkal többre vágynak. Tervet készítenek, és leharcolt furgonjukkal nyugatra indulva célba veszik álmaik fellegvárát, George Lucas birodalmát, a Skywalker Ranch-ot, hogy mindenkit megelőzve nézhessék meg az új filmet.

Útjuk során azonban nem csupán bizarr és humoros helyzetekben kell helytállniuk, hanem az ellenséges Star Trek rajongókkal is meg kell küzdeniük.

Kyle Newman vígjátéka olyan sztárokat sorakoztat fel, mint a Star Trek sorozat Kirk kapitányát alakító William Shatner, vagy a Leia hercegnőt játszó Carrie Fisher.

A termék tulajdonságai

Bontott, használt példány

Színes, amerikai vígjáték

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel, Kristen Bell, Carrie Fisher, Ray Park, Danny Trejo, Billy Dee Williams

Rendező: Kyle Newman

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2008

Hossza: 86 perc

Webáruház készítés