Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cápatámadás Malibuban / Nyílt tengeren / A zátony (2010) - Cápa gyűjtemény (3DVD) (Malibu Shark Attack / Open Water / The Reef) (Mozimaraton)

Cápatámadás Malibuban / Nyílt tengeren / A zátony (2010) - Cápa gyűjtemény (3DVD) (Malibu Shark Attack / Open Water / The Reef) (Mozimaraton)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Cápatámadás Malibuban
Pusztító szökőárt okoz egy víz alatti földrengés, a cunami elönti Malibu partvidékét, és felszínre hoz néhány, az ősidőket idéző, félelmetes külsejű koboldcápát. Bár a strandról mindenkit kimenekítettek mielőtt a hatalmas hullám lecsapott, életmentők és szerelőmunkások egy csoportja mégis ott ragadt a parti őrség őrtornyában. Sikerül-e megküzdeniük a lesben álló óriás méretű, iszonytató külsejű, és vérszomjas cápákkal?

Nyílt tengeren
A történet egy fiatal házaspárról szól, akik régi álmukat valósítják meg, amikor befizetnek egy búvárkodással egybekötött nyaralásra. A vakáció azonban hamarosan rémálommá válik: a túravezető figyelmetlensége miatt leszakadnak a húszfős búvárcsoporttól, és magukra maradnak az óceán kellős közepén. A kezdeti bizakodást, hogy hamarosan megtalálják őket, egy idő után növekvő kétségbeesés váltja fel. Mikor megjelennek körülöttük az első cápák, elhatalmasodik rajtuk a pánik…

A zátony
Kate (Zoe Naylor – McLoad lányai) és testvére Matt, valamint barátnője Suzie (Adrienne Pickering – Candy) együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija Luke (Kieran Darcy-Smith - Animal Kingdom) és üzleti partnere Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a két srácnak a vitorlást kell leszállítania. Az egyhetes hajóúton romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó felborul. A leszakadt tőkesúly miatt esélyük sincs a hajó visszafordítására, ezért hosszas vitatkozás után a csapat Luke vezetésével úgy dönt, hogy a legközelebbi szigetet megcélozva, úszva próbálják életüket megmenteni. Útban a szárazföld felé veszik csak észre, hogy egy cápa már huzamosabb ideje követi őket… A zátony megtörtént eseményeken alapuló, a túlélést középpontba helyező thriller, mely folyamatosan elgondolkodtatja a nézőt: vajon ő mit választana az adott szituációban.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai thriller

Kiadás: 3DVD, Budapest Film

Főszereplők: Renee BowenRemi BroadwayJoel Amos Byrnes (CM) / Blanchard RyanDaniel Travis

(NyT) / Damian Walshe-HowlingGyton GrantleyAdrienne Pickering (AZ)

Rendező: David Lester (CM) / Chris Kentis (NyT) / Andrew Traucki (AZ)

Hangok: magyar 5.1 DD; angol 5.1 DD; angol DTS

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2009 / 2004 / 2010  

Hossza: 87 / 77 / 85 perc

Webáruház készítés