Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Darkman 1-3. (3DVD box) (Darkman gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Darkman 1-3. (3DVD box) (Darkman gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Termék ára
5 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Darkman 1.:

Dr. Peyton Westlake-nek (Liam Neeson) majdnem sikerül az áttörés, létrehozni a szintetikus bőrt, amikor a szadista Robert G. Durant (Larry Drake) bandája elpusztítja a laboratóriumát. Westlake a felismerhetlenségig megégve és egy kísérleti gyógykezelés által megváltozva próbálja újra felépíteni a laboratóriumot és visszaszerezni egykori barátnőjét, Julie-t (Frances McDormand). A legnagyobb kihívást mégis önmaga jelenti. Sam Raimi pompás, sodró lendületű thrillerében a Julie-val felépítendő új élet és a bosszú között őrlődő Westlake létrehozza Darkmant, aki mindig más bőrébe bújva bukkan fel.

Darkman 2. - Durant visszatérése:

A nagysikerű film akciódús folytatásában tér vissza a filmvászonra a bűnözés elleni harc álruhás nagymestere. Darkman szerepében a Tökéletes Célpontból ismert Arnold Vosloo látható, míg a szadista bűnöző, Robert G. Durant szerepét újra Larry Drake játssza. Dr. Peyton Westlake (azaz Darkman) kutatótársával végre közel kerül a titok megfejtéséhez, amelynek segítségével visszakaphatná emberi mivoltát.

Az események azonban tragikus fordulatot vesznek és újraéli a korábbi rémálmot, és borzadva ébred rá, hogy a halottnak hitt Durant nagyon is életben van. Bosszút akar állni, de hamar rá kell döbbennie, hogy félelmetes ellensége gonoszabb és kapzsibb, mint valaha, és eltökélt szándéka, hogy az alvilág urává váljon.

Kim Delaney szereplésével az akciójelenetekben, izgalomban és speciális effektekben bővelkedő Darkman 2: Durant visszatérése a székhez szegezi a nézőt, az első pillanattól a meghökkentő befejezésig.

Darkman 3.:

Arnold Vosloo visszatér Dr. Payton Westlake, azaz Darkman, bűnözés elleni harc álruhás nagymestere szerepében. Ebben az akciódús kalandfilmben Westlake az alvilági drogdílerrel, Peter Rookerrel (Jeff Fahey) kerül összetűzésbe, aki bármit megtenne azért, hogy leleplezze Westlake emberfeletti erejének titkát. Westlake aláveti megcsonkított testét egy kísérleti műtétnek és egy sátáni túlélő-játszma kellős közepén találja magát, ahol nemcsak az élete, hanem a felbecsülhetetlen értékű kutatásai és két ártatlan ember élete forog kockán. Elég egy rossz mozdulat és örök sötétségre van kárhoztatva.

A producerek, Sam Raimi és Robert Tapert, az eredeti film megalkotói révén a Darkman 3 elődeihez hasonlóan tömve van meglepő fordulatokkal, döbbenetes speciális effektekkel és soha véget nem érő izgalommal.

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai akció / horrorfilm

Kiadás: 3DVD box, Budapest Film

Főszereplők: Liam Neeson, Frances McDormand, Arnold Vosloo, Dan Hicks, Colin Friels, Nigel Bennett, Larry Drake, Nelson Mashita, Jesse Lawrence Ferguson, Rafael H. Robledo, Rod Wilson, Kim Delaney, Renee OConnor, Darlanne Fluegel, Roxann Biggs-Dawson, Jeff Fahey

Rendező: Bradford May, Sam Raimi

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1 (DM 1) / magyar 2.0; angol 2.0 (DM 2 / DM 3)

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1990 (DM 1) / 1994 (DM 2) / 1995 (DM 3)

Hossza: 96 perc (DM 1) / 93 perc (DM 2) / 87 perc (DM 3)

Webáruház készítés