Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Számat figyeld! (1DVD)

Számat figyeld! (1DVD)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Carla (Emmanuelle Devos – Ha te nem lennél, Halálos szívdobbanás) átlagos kinézetű, visszahúzódó és hallássérült lány, aki munkahelyén, az építési cég irodájában állandóan ki van téve férfi kollégái kicsinyes tréfálkozásainak. Hogy könnyítsen túlhajszolt munkatempóján, asszisztenst kér maga mellé, egy vonzó külsejű férfit. Az állásra jelentkező Paul (Vincent Cassel – Gyűlölet, Bíbor folyók, Ocean’s Twelve – Még eggyel nő a tét, Kisiklottak) épp most szabadult a börtönből, és bár az új munkával nehezen boldogul, igyekszik a lehető legjobban dolgozni. Helyzete azonban korántsem felhőtlen, hiszen hirtelen régi hitelezői is megjelennek, neki pedig törlesztenie kell.

Carla és Paul csakhamar ráébred, hogyan tudnának egymás segítségére lenni: a férfi segít a gúnyolódások elhárításában és önbizalma visszanyerésében, a nő pedig szájról olvasó képességével segít elkövetni a nagy balhét…
Különös kettősük csakhamar szembeszáll mindennel és mindenkivel, aki valaha is ellenük fordult…

Jacques Audiard, a mozikban nemrég óta futó Halálos szívdobbanás rendezője előző, 2001-es filmjében is ügyes és egyedi módon vegyíti a hitchcocki thriller izgalmát a dráma mélységével, miközben egy különös férfi-nő viszony is kibontakozik a szemünk előtt. Filmjének külön erőssége a két főszereplő színészi játéka; Vincent Cassel és Emmanuelle Devos, a kortárs francia (és ma már egyben nemzetközi) film két sztárja bámulatba ejtő hitelességgel alakítja az átlagembert, akiből egyszer csak előtör a szunnyadó feszültség.

A termék tulajdonságai

Bontott, használt példány

Színes, francia dráma / thriller

Kiadás: 1DVD, Odeon

Főszereplők: Vincent Cassel, Emmanuelle Devos, Olivier Gourmet, Olivier Perrier, Olivia Bonamy

Rendező: Jacques Audiard

Hangok: magyar 2.0; francia 5.1

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 2001

Hossza: 115 perc

Webáruház készítés