Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Korcs szerelmek (1DVD) /karcos/ tékás

Korcs szerelmek (1DVD) /karcos/ tékás

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Octavio együtt él édesanyjával, testvérével és annak feleségével. Szerelmes bátyja feleségébe és utálja fivérét, amiért veri az asszonyt. Elhatározza, hogy megszökteti szerelmét, de ehhez pénzre van szüksége. Egy furcsa véletlen során kiderül, hogy kutyája, Cofi profi harcos és ezt a tehetséget használja fel a szükséges összeg megszerzésére.
Daniel, a sikeres filmproducer felesége helyett Valeriát választja élete párjául. Új lakásba költöznek, de egy csúnya szerencsétlenség megzavarja kapcsolatuk felhőtlenségét; az asszony tolószékbe kényszerül, ráadásul kiskutyája különös módon eltűnik.
El Chivo (A Kecske) bérgyilkos. Legalábbis mostanság. Régen kommunista-partizán volt, de börtönben töltött évei után elhatározta, hogy móresre tanítja a világot. Hajléktalan külső mögé rejtőzik és kutyái társaságában keresi régen elhagyott lányát.
Elég egyetlen óvatlan pillanat, s egy véletlen baleset következményeként hármójuk sorsa keresztezi egymást. A három történet egy mexikóvárosi útkereszteződésben fonódik egymásba végzetesen, hogy azután gyökeresen más irányt vegyen, mint amilyen előtte volt.
Alejandró González Inárritu filmjét dramaturgiája, történetvezetése és bizarr hangulata miatt a mexikói Ponyvaregényként is emlegetik. Az immár kultikus magasságokig jutó filmet Oscar-díjra nevezték, valamint itt találkozhattunk először Gael Garcia Bernal-lal, aki azóta már Pedro Almodóvar-nál is főszerepet kapott, s aki mára a legnépszerűbb dél-amerikai színész lett.

A termék tulajdonságai

Bontott, használt, karcos  példány

Színes, mexikói dráma

Kiadás: 1DVD, Odeon

Főszereplők: Gael Garcia Bernal, Alvaro Guerrero, Goya Toledo, Jorge Salinas, Vanessa Bauche

Rendező: Alejandro González Iňárritu

Hangok: magyar 2.0; spanyol 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2000

Hossza: 153 perc

Webáruház készítés