Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


A világ legszebb palotái (Discovery) (1DVD)

A világ legszebb palotái (Discovery) (1DVD)

Termék ára
990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről Filmünk bemutatja a fényûzõ építmények kulturális jelentõségét, miközben bepillanthatunk lakóinak történelemformáló szerepébe. 


  • Schönbunn Palota - Az osztrák fõváros büszkesége, a közel 1500 szobás barokk kastély egy 400 hektáros parkban található. Itt épült Európa elsõ állatkertje, amelynek több, mint 3000 nm-es ritka és egzotikus növényekkel teli üvegháza gigantikus vasból szõtt pókhálót utánoz. 

    Taj Mahal - A XVI. századi Indiában virágzó mogul mûvészet páratlan remekmûve a fehér márványból készült Taj Mahal emlékmû. Falait ritka drágakövekkel díszítették, és csodálatos építményt örökké virágzó kerttel vették körül. Idõtlen szépsége még ma is nemzedékeket nyûgöz le. 

    Topkapi - Az oszmán uralkodó palotája egy olyan birodalom fénykorát idézi, amely évszázadokon át félelemben tartotta Európát. Közel 1000 termében és temérdek tornyában rabszolgák hada leste a szultán minden parancsát. Falai között veszedelmes intrikák szövõdtek, és a hatalomért testvér testvért ölt... 

    Dózse palota - Velence szívében, a IX. században épült ez a fényûzõ palota, amely több, mint 1000 éven át volt a kormányzó hatalom központja. Hatalmas termei és pompázatos csarnokai a valaha létezõ legnagyobb birodalom diadalát hirdetik. 
A termék tulajdonságai
Új, fóliás állapotú

Színes, ismeretterjesztő film

Forgalmazza:Premier Média

Főszereplők:-

Rendező:-

Hangok:magyar 2.0 (DD), angol 2.0 (DD)

Feliratok: felirat nélküli

Készítés éve: 2003

Hossza: 104 perc
Webáruház készítés