Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Halál 50 órája, A / Piszkos tizenkettő, A / Kelly hősei (4DVD box) (Háborús klasszikusok gyűjtemény) (DVD díszkiadás) (Oscar-díj)

Halál 50 órája, A / Piszkos tizenkettő, A / Kelly hősei (4DVD box) (Háborús klasszikusok gyűjtemény) (DVD díszkiadás) (Oscar-díj)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Halál 50 órája, A:

Öt hónap telt el a normandiai partraszállás óta. Az amerikai erők biztosra veszik, hogy a német hadsereg megtört. Az ellenség azonban nem hajlandó beletörődni a vereségbe. Hogy időt nyerjenek legyőzhetetlen, új bombázóik bevetéséhez, egy utolsó, mindent elsöprő offenzívába fognak. Kezdetét veszi a halál 50 órája.

Ken Annakin rendező (A leghosszabb nap) a második világháború egyik legfontosabb összecsapását örökítette meg: a monumentális csatákat és az egyén leleményességét, amely nélkül a megfáradt katonák nem élték volna túl az embert próbáló európai telet. A filmben olyan sztárok tűnnek fel, mint Henry Fonda, Robert Shaw, Robert Ryan, Charles Bronson, Telly Savalas. A halál 50 órája lehengerlő mestermű a háború borzalmairól és az önfeláldozó hősiességről.

Piszkos tizenkettő, A:

Börtöntöltelékek, pszichopaták, pancserek – mégis filmtörténelmet írtak! Évtizedek teltek el azóta, hogy A piszkos tizenkettő először felperzselte a mozivásznakat, de a film sztárparádéja még ma is felejthetetlen.

Lee Marvin ölti magára a keménykötésű őrnagy mundérját, aki elítéltekből toboroz öngyilkos kommandót a nácik ellen. Aki túléli az akciót, szabadon távozhat. A 12 jómadarat olyan színészek alakítják, mint Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland és Clint Walker, a rendezői székben pedig Robert Aldrich (Hajrá, Fegyencváros!) ült, aki filmjében remekül vegyítette a csípős humort a kirobbanó akcióval. A 4 Oscar-díjra jelölt filmet a legjobb hangeffektusok kategóriájában díjazták.

Kelly hősei:

Ez a csapat aranyat ért, amíg el nem húzott az aranyért! Clint Eastwood és a Kémek a Sasfészekben rendezőjének csípős beszólásokkal teli háborús kalandfilmjében néhány vakmerő katona mélyen behatol az ellenséges vonalak mögé, hogy 16 millió dollár értékű náci aranyrúd formájában tegyen szert némi bónuszra. Az őrült ötlet mögött Kelly hadnagy (Clint Eastwood) áll, aki olyan különc figurákat toboroz csapatába, mint a géppuskaszájú Vaskalap (Don Rickles) vagy a második világháború egyetlen hippije, Csodabogár (Donald Sutherland). Az életre szóló szélhámosság további résztvevői: Carroll O’Connor, Telly Savalas és Gavin MacLeod. Telitalálat!

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai, spanyol, jugoszláv háborús film

Kiadás: 4DVD box / Pro Video

Főszereplők: Clint Eastwood, Donald Sutherland, Lee Marvin, Charles Bronson, Robert Shaw, Telly Savalas, George Kennedy, Henry Fonda, Robert Ryan, Ernest Borgnine, John Cassavetes, Don Rickles, Jim Brown, Trini Lopez

Rendező: Ken Annakin, Robert Aldrich, Brian G. Hutton

Hangok: magyar mono; angol 5.1 (H50Ó / PT) / magyar 2.0 mono; angol 5.1; spanyol 2.0; olasz mono (KH)

Feliratok: magyar, angol (H50Ó / PT) / magyar, angol, olasz, spanyol, arab... (KH)

Készítés éve: 1965 (H50Ó) / 1967 (PT) / 1970 (KH)

Hossza: 163 perc (H50Ó) / 143 perc (PT) / 138 perc (KH)

Webáruház készítés