Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Doktor Szöszi 1. / Doktor Szöszik (2 DVD) (karcos példány)

Doktor Szöszi 1. / Doktor Szöszik (2 DVD) (karcos példány)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről
Doktor Szöszi:

Milyenek a szőke nők? Talán buták? Naivak? Kihívóak?
Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője kénytelen rájönni, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. Szerelme elhagyja őt, mert politikusi pályára készül, márpedig egy komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat - szőkékről szó sem lehet!
Elle-t azonban nem könnyű lerázni. Elhatározza, hogy bosszút áll hűtlen barátján és a világon.
Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, hogy rózsaszín micisapkái, szupermagassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt aerobic-oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, fokozatosan minden megváltozik körülötte.
Nagy fákba vágja a fejszéjét: szeretné, hogy szeressék, meg szeretné találni az igazi gyilkost – és a manikűröshöz is időben oda akar érni...

Doktor Szöszik:

Doktor szöszi fiatal, szőke unokahúgai Annie és Izzy (Milly és Becky Rosso) Angliából Kaliforniába költöznek, és úgy gondolják, hogy a rózsaszín cuccok, a cuki ölebek és a talpraesettség épp elég a beilleszkedéshez. Ám csalódniuk kell, mert a felkapott gimiben uralkodó menőzés és felvágás fényévekre van attól, amire számítottak.

A suli hangadói rájuk szállnak, és még egy bűncselekményt is megpróbálnak rájuk kenni, így aztán Annie és Izzy kénytelen bevetni minden agyafúrtságát és csáberejét, hogy tisztázza magát és bebizonyítsa az osztálynak és a bíróságnak a régi igazságot: SZÖSZIKKEL NEM ÉRDEMES KEKECKEDNI!
A termék tulajdonságai

Bontott, használt, karcos példány

Színes, amerikai vígjáték

Kiadás: 1DVD, Intercom

Főszereplők: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer Coolidge

Rendező: Robert Luketic

Hangok: magyar 2.0; angol 5.1; lengyel 5.1; orosz 5.1; cseh 2.0

Feliratok: magyar, angol, észt...

Készítés éve: 2001

Hossza: 92 perc

Webáruház készítés