Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Féktelenül 1-2. (2DVD) (szinkron) (minimálisan használt példány)

Féktelenül 1-2. (2DVD) (szinkron) (minimálisan használt példány)

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Féktelenül 1.:

Jack Traven, a Los Angeles-i rendőrség különleges terroristaellenes csoportjánál szolgál. Bátorsága és az "ellenfél" gondolkodásának kitűnő ismerete tették első osztályú zsaruvá és e tulajdonságai - no meg egy jó adag szerencse - eddig kisegítették a legforróbb helyzetekből is.
A történet elején éppen egy toronyházhoz riasztják, ahol egy terrorista bombát helyezett el a liftre: a liftben rekedt polgárok élete függ attól, hogy Traven úrrá lesz-e a helyzeten. Az izgalom a tetőfokára hág, és csak egy hajszálon múlik, hogy nem történik tragédia. Pihenni azonban nem lesz sok ideje hősünknek, hiszen - miután ugyanaz a terrorista a szeme láttára repít a levegőbe egy zsúfolásig teli buszt - rémisztő információhoz jut: az egyik távolsági buszon szintén halálos bomba ketyeg, ami azonnal robban, amint a sofőr 50 mérföld alá csökkenti a sebességet.

Már Traven első feladata sem egyszerű: utol kell érni a buszt és valamilyen módon értesíteni kell a sofőrt a bajról. Aztán már "csak" fel kell jutni a járműre és hatástalanítani a bombát - mindezt lassítás nélkül. A nagyváros sziluettje már tisztán látszódik és a rádió szerint átjárhatatlan a csúcsforgalom…

Féktelenül 2.:

Annie már éppen kezdené elfelejteni néhány évvel korábbi buszos kalandját és a fiút, akinek veszélyes szakmája tönkretette ígéretes kapcsolatukat, amikor egy forró nyári reggelen kiderül új fiújáról, Alexről, hogy ő sem ártalmatlan polgári foglalkozást űz - ahogyan azt állította -, hanem terrorista-elhárításra szakosodott kommandós.

Alex - hogy feledtesse Annie-vel a megrázkódtatásokat - meghívja egy luxushajóútra a Karib-tengerre. Napfény, tenger, koktélok, UB40 élőben és egy kétszemélyes lakosztály várja az ifjú szerelmespárt.

És hogy mi még? Egy mindenre elszánt utas, akinek feltett szándéka, hogy levegőbe röpíti a hajót. Legalábbis ez a látszat. A sokat próbált Annie és barátja azonban hamarosan átlátnak a férfi tervén és rájönnek, hogy egyáltalán nem egy őrült robbantóval, hanem egy zseniális - és éppen ezért rendkívül veszélyes - profi bűnözővel állnak szemben.

A Twister rendezője (Jan De Bont) nem tett mást, csak megsokszorozta az előző részt: itt minden nagyobb, minden gyorsabb és minden veszélyesebb, mint a Féktelenülben volt!

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, amerikai akciófilm

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Jeff Daniels, Keanu Reeves, Sandra Bullock, Jason Patric, Dennis Hopper, Willem Dafoe, Temuerra Morrison

Rendező: Jan De Bont

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; lengyel 5.1; török 2.0 (F1) / magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1; lengyel 5.1; török 5.1 (F2)

Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel, török

Készítés éve: 1994 (F1) / 1996 (F2)

Hossza: 111 perc (F1) / 120 perc (F2)

Webáruház készítés